Prognoza meteo ANM pentru vineri, 28 august. Vreme călduroasă în majoritatea zonelor țării

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 27 aug 2020, 17:03
Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 28 august
Sursa: pexels

Meteorologii au anunțat prognoza meteo pentru vineri. Potrivit datelor venite din partea ANM, vremea va fi frumoasă și călduroasă la final de săptămână.

Vești bune din partea meteorologilor. Urmează un weekend cu vreme frumoasă și însorită în mai toată țara, iar temperaturile se vor menține ridicate, chiar dacă vorbim despre sfârșitul lunii august, iar vara este pe final. În anumite zone chiar va fi mai cald decât ar fi normal pentru această perioadă, temperaturile maxime depășind 30 de grade.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Deși săptămâna a început cu vreme mohorâtă în aproape toate regiunile țării, meteorologii anunță o zi de vineri și un weekend cu mult soare și temperaturi ridicate. În mai toată țara, vremea va fi frumoasă la final de săptămână și doar izolat pot să mai apară averse de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice. Temperaturile se vor menține ridicate și în cursul nopții, în majoritatea regiunilor. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Temperatura apei marii pentru saptamana 24- 30 august in principalele statiuni din Constanta

Vremea în București

Ziua de vineri va fi însorită în București, iar temperatura maximă va atinge valoarea de 31 de grade. În timpul nopții, temperatura se va menține în continuare la valori ridicate, minima situându-se în jurul valorii de 19 grade. Cerul va fi predominat senin și nu există șanse de precipitații în Capitală.

Vremea în Constanța

Pe litoral, vremea va fi însorită vineri, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade. Meteorologii anunță un cer predominant senin și în timpul nopții la Constanța, în timp ce minima va coborî până la 22 de grade. 

Citeste si: ANM a emis prognoza pentru luna august! Ultima luna a verii debuteaza cu vreme caniculara! Iata ce ne asteapta in urmatoarele saptamani!

Vremea în Brașov

Timpul va fi frumos și în regiunile montane. Potrivit informațiilor venite din partea meteorologilor, la Brașov, ziua de vineri va fi însorită, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade. Nici în cursul nopții nu vor fi schimbări notabile. Cerul va fi predominant senin la Brașov, iar temperatura va fi ușor mai ridicată comparativ cu cea înregistrată zilele trecute, temperatura minimă situându-se în jurul valorii de 13 grade.

Citeste si: VIDEO- Alertă pe litoralul românesc: Valuri uriașe, salvări la limită

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?