Prognoza meteo ANM pentru vineri, 5 februarie 2021. Vreme închisă și precipitații în partea de nord a țării

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 04 feb 2021, 14:00
Prognoza meteo anunțată de ANM pentru 5 februarie 2021
Sursa: unsplash

Prognoza meteo pentru vineri, 5 februarie 2021, a fost actualizată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Iată cum va fi vremea în principalele regiuni ale țării.

Meteorologii anunță că ziua de vineri va fi destul de mohorâtă, în special în partea de nord a țării, acolo unde pot să mai apară precipitații sub formă de ploaie. La fel cum s-a întâmplat și în zilele precedente, temperaturile se vor menține în continuare ridicate, depășind limitele normale ale perioadei.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Ziua de vineri aduce o vreme închisă și schimbătoare în majoritatea regiunilor țării.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că în special în partea de nord a țării cerul va fi acoperit de nori și vor mai apărea precipitații sub formă de ploaie. În zonele montane înalte sunt anunțate precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare în cursul zilei de vineri.

Vântul va continua să aibă intensificări și în cursul zilei de vineri, însă nu va mai sufla cu putere așa cum a făcut-o în zilele precedente, atunci când Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis mai multe avertizări meteo cod galben și portocaliu de vânt puternic. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru marți, 2 februarie 2021. Vreme mohorâtă, ploi și precipitații mixte

Vremea în București

Ziua de vineri aduce vreme schimbătoare în zona Capitalei. Meteorologii anunță că înnorările vor fi temporare, dar că există șanse să zărim și soarele.

Dimineața și seara se va semnala ceață, aceasta fiind asocitată trecător cu burnița. În cursul zilei de vineri, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade. Noaptea, temperatura din termometre va scădea simțitor, astfel că minima va ajunge la 1 grad, iar cerul va fi parțial noros.

 

Vremea în Brașov

Dacă ieri atmosfera a fost închisă la Brașov, pentru ziua de vineri este anunțată vreme cu nori și soare și o temperatură maximă destul de ridicată pentru data din calendar, mai exact 10 grade.

Norii vor dispărea după lăsarea serii, astfel că se va însenina, iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 2 grade.

Vremea în Iași

La Iași, vremea a fost în general frumoasă în zilele ce au trecut, iar temperaturile ridicate, însă pe parcursul zilei de vineri se va face mai frig, astfel că minima din timpul zilei nu va depăși 4 grade.

Cu toate acestea, vremea va fi frumoasă și nu sunt anunțate precipitații în timpul zilei. Noaptea, cerul va fi acoperit de nori, va ploua, iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru luni, 1 februarie 2021. Meteorologii anunta ploi pe arii extinse si conditii de polei!