Prognoza meteo ANM pentru vineri, 6 noiembrie. Vreme schimbătoare și temperaturi în scădere

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 05 nov 2020, 14:00
ANM a anunțat prognoza meteo pentru 6 noiembrie 2020
Sursa: pexels

Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 6 noiembrie, a fost anunțată de Administrația Națională de Meteorologie. Iată cum va fi vremea în toată țara.

Meteorologii anunță că vremea va fi schimbătoare în cursul zilei de vineri, astfel că sunt șanse să mai apară precipitații în anumite zone. Temperaturile vor fi în ușoară scădere față de cele înregistrate joi.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Administrația Națională de Meteorologie anunță că vremea va fi destul de rece în vestul, nord-vestul și centrul țării, în timp ce în restul regiunilor, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru data din calendar.

Astfel, maximele din timpul zilei se vor situa între 8 și 15 grade, în timp ce minimele vor fi cuprinse între 0 și 7 grade, meteorologii precizând că acestea vor fi ușor mai ridicate decât ar fi normal pentru prima parte a lunii noiembrie. În regiunile estice, vântul va sufla destul de tare, iar în partea de sud, sud-vest și centrul țării este posibil să mai apară ploi de scurtă durată.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru marți, 3 noiembrie. Vreme închisă, dar caldă în aproape toată țara

Vremea în București

Vineri, cerul va mai prezenta înnorări temporare în prima parte a zilei, iar norii se vor strânge din nou și după lăsarea serii.

Vântul va sufla slab și moderat, poate să mai apară ceața dimineața și seara, iar temperatura maximă va fi cuprinsă între 13 și 15 grade, în timp ce minima se va situa între 3 și 5 grade.

Vremea în Brașov

La Brașov, meteorologii anunță vreme frumoasă vineri, astfel că va fi parțial însorit, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade.

Noaptea, cerul va fi parțial noros și se va face destul de frig  comparativ cu zilele precedente, minima fiind de 0 grade.

Vremea în Iași

În cursul zilei de vineri, vremea va fi în general frumoasă la Iași. Meteorologii anunță că va fi parțial însorit, iar temperatura din timpul zilei va ajunge până la 10 grade. Noaptea, minima se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cerul va fi acoperit de nori.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru sambata, 31 octombrie. Vremea se raceste accentuat in aproape toata tara! Sunt anuntate lapovita si ninsori!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?