Prognoza meteo ANM pentru ziua de duminică, 19 noiembrie 2023, în țară: În partea de nord a țării este posibil să ningă

Autor: Cristina Mocanu

Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 19 noiembrie 2023.

Sursa: pixabay.com

Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 19 noiembrie 2023.

Vremea devine rece duminică, 19 noiembrie 2023, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de duminică, 19 noiembrie 2023, în țară

Duminică, 19 noiembrie, vremea va fi în continuare rece, mai ales în partea de nord, centul și vestul țării unde va fi lapoviță și ninsoare. La munte vântul va sufla cu putere. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 6 grade Celsius, iar cele minime între – 5 și 3 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM duminică, 19 noiembrie 2023. Vremea în București

În Capitală cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla cu o viteză de până la 15 km/h, iar indicele UV va fi de 2 din 11. Temperatura maximă va fi de 10 de grade Celsius, iar cea minimă de -2 grade Celsius.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prognoza meteo ANM duminică, 19 noiembrie 2023. Vremea în Constanța

Cerul va fi în mare parte înnorat, vântul va sufla cu 40-50 de km/h, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 6 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 0 grade Celsius. Apa mării va avea 12 grade. Pe tot parcursul zilei vor fi ploi ușoare.

Prognoza meteo ANM duminică, 19 noiembrie 2023. Vremea în Brașov

La munte cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Temperatura maximă va fi de 2 grade Celsius, iar cea minimă de -2 grade Celsius. Sunt șanse minime de precipitații.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 18 noiembrie 2023. Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi în mare parte înnorat, indicele UV de 1 din 11. Vântul va sufla cu o viteză cuprinsă între 30 – 50 de km/h, temperatura maximă va fi de 5 de grade Celsius, iar cea minimă de- 4 grade Celsius.

Citește și: Vreme schimbătoare în București: Weekend cu ninsori și lapoviță la munte și în mai multe zone ale țării

Prognoza meteo ANM duminică, 19 noiembrie 2023. Vremea în Oradea

Cerul va fi în mare parte înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar temperatura maximă va fi de 4 grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de până la 25 de km/h, iar temperatura minimă va fi de- 3 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM duminică, 19 noiembrie 2023. Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult înnorat, vremea va fi răcoroasă, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 15 – 30 de km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 6 de grade Celsius, iar cea minimă de 0 grade Celsius. Pe durata întregii zile va ploua în averse și sunt posibile inundații local.

Prognoza meteo ANM duminică, 19 noiembrie 2023. Vremea în Craiova

Cerul va fi senin, vremea va fi răcoroasă și sunt șanse minime de precipitații, iar indicele UV va fi de 2 din 11. Vântul va sufla în rafale cu 30 de km/h, temperatura maximă va fi de 10 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 2 grade Celsius.

Citește și: Avertizare meteo: Cod galben și portocaliu de viscol și ninsori în România. Care sunt județele vizate

Prognoza meteo ANM duminică, 19 noiembrie 2023. Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi rece, cu un cer mai mult înnorat și cu șanse mari de precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare spre seară, iar vântul va sufla variabil. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 5 grade Celsius, iar cea minimă de 0 grade Celsius.