Prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 23 noiembrie 2023, în țară: Vântul se va intensifica

Autor: Bianca Vidoi

Toată România va avea parte de intensificații ale vântului

Sursa: Unsplash

Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 23 noiembrie 2023.

Vântul se va intensifica treptat în țară, mai ales în zonele montane joi, 23 noiembrie 2023, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 23 noiembrie 2023, în țară

Joi, 23 noiembrie 2023, valorile termice înregistrare vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului, cu maxime ce vor fi cuprinse între 3 și 10 grade Celsius și minime ce vor fi cuprinse între -7 și 7 grade Celsius.

Cele mai scăzute valori din termometre se vor înregistra în depresiuni. Precipitațiile se vor semnala pe arii restrânse, mai ales în zonele de munte și în regiunile nordice. 

Prognoza meteo ANM joi, 23 noiembrie 2023. Vremea în București

În Capitală vremea răcoroasă, însă soarele vrea să apară pe cerul bucureștean în această zi de noiembrie. Vântul va sufla cu 11 km/h, iar indicele UV va fi de 1 din 11.

Temperatura maximă va fi de 8 de grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius. Pe timpul nopții norii o să părăsească cerul, fiind unul senin. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prognoza meteo ANM joi, 23 noiembrie 2023. Vremea în Constanța

La Constanța, cerul va fi acoperit de nori, vântul va sufla în rafale ce vor ajunge la 30 de km/h, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 9 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 6 grade Celsius. Apa mării va avea 11,5 grade, iar spre seară nu sunt așteptate averse.

Prognoza meteo ANM joi, 23 noiembrie 2023. Vremea în Brașov

La munte cerul va fi înnorat, norii fiind joși, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla cu 26 km/h. Pe parcursul zilei nu sunt așteptate precipitații. Temperatura maximă va fi de 8 de grade Celsius, iar cea minimă de -2 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM joi, 23 noiembrie 2023. Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi în mare parte înnorat, indicele UV de 1 din 11. Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius. Pe timpul nopții cerul va fi parțial spre predominant noros, însă nu sunt așteptate condiții de ploaie, arată prognoza meteo ANM. 

Citește și: Când au loc primele ninsori în Capitală. Prognoza meteo a fost actualizată

Prognoza meteo ANM joi, 23 noiembrie 2023. Vremea în Oradea

Pe cerul din Oradea se vor observa câteva raze de soare joi, 23 noiembrie 2023, însă vremea se va menține răcoroasă, iar indicele UV va fi de 2 din 11. Temperatura maximă va fi de 5 grade Celsius. Vântul va sufla cu 3â km/h, iar temperatura minimă va fi de 1 grade Celsius. Pe tot parcursul nopții cerul va fi acoperit de nori.

Prognoza meteo ANM joi, 23 noiembrie 2023. Vremea în Iași

Un cer plin cu nor va avea și orașul Iași, vremea va fi răcoroasă, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 24 km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 6 de grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius. Pe parcursul nopții, cerul va avea parte de o înnorare accentuată, însă nu sunt așteptate averse.

Prognoza meteo ANM joi, 23 noiembrie 2023. Vremea în Craiova

Cerul va fi înnorat pe tot parcursul zilei în Craiova, vremea va fi răcoroasă, însă nu sunt șanse de ploaie, iar indicele UV va fi de 0 din 11. Vântul va sufla cu 20 de km/h, temperatura maximă va fi de 8 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 2 grade Celsius. Noaptea, cerul se va însenina, astfel că în această zi nu sunt așteptate precipitații. 

Prognoza meteo ANM joi, 23 noiembrie 2023. Vremea în Cluj-Napoca

Deși locuitorii orașului Cluj s-au obișnuit cu precipitațiile li temperaturile scăzute, astăzi vor avea parte de câteva raze care să îi ajute să se bucure de peisajele de toamnă, iar vântul va sufla cu 13 km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 6 grade Celsius, iar cea minimă de -1 grade Celsius.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.