Prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 8 noiembrie 2023, în țară: Valorile termice vor scădea în majoritatea regiunilor din țară

Autor: Cristina Mocanu

Vremea se schimbă și va ploua în mai multe regiuni

Sursa: pixabay.com

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru miercuri, 8 noiembrie 2023.

Vremea în România se va răci treptat și va ploua miercuri, 8 noiembrie 2023, potrivit reprezentanților ANM. În zonele înalte este posibil să apară lapovița.

Cum va fi vremea în țară miercuri, 8 noiembrie 2023?

Miercuri, vremea va fi instabilă, iar temperaturile termice vor scădea în majoritatea țării. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua în sudul și estul țării, iar ziua în centru și pe arii restrânse în rest.

Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în zona înaltă a Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 23 de grade Celsius, iar cele minime între 0 și 13 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM miercuri, 8 noiembrie 2023. Vremea în București

Miercuri, vremea va fi în general închisă în București, vântul va sufla slab și moderat, iar indicele UV va fi de 2 din 11.

Temperatura maximă va fi de 17 de grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius. Pe durata întregii zile va ploua.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prognoza meteo ANM miercuri, 8 noiembrie 2023. Vremea în Constanța

La malul mării, vremea va fi închisă, cu un cer înnorat și indicele UV de 2 din 11. Apa mării va avea o temperatură de 16 grade, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, iar cea minimă de 9 grade Celsius. Va ploua pe tot parcursul zilei.

Prognoza meteo ANM miercuri, 8 noiembrie 2023. Vremea în Brașov

La munte cerul va fi în mare parte înnorat, vântul va sufla variabil, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 12 grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius. De asemenea, ca și în alte regiuni ale țării va ploua pe tot parcursul zilei.

Prognoza meteo ANM miercuri, 8 noiembrie 2023. Vremea în Focșani

În Focșani vremea va fi închisă și va ploua. Vântul va sufla cu o viteză de până la 15 km/h, iar temperatura maximă va fi de 18 grade Celsius. Indicele UV va fi de 1 din 11, iar temperatura minimă va fi de 5 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM miercuri, 8 noiembrie 2023. Vremea în Oradea

În Oradea vremea va fi schimbătoare, fiind șanse mari de precipitații, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 25 de km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 13 de grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius.

Citește și: Cum va fi iarna 2023-2024? Prognoza meteorologilor pentru lunile care urmează

Prognoza meteo ANM miercuri, 8 noiembrie 2023. Vremea în Iași

Vremea va fi răcoroasă, vântul va sufla cu o viteză de până la 15 de km/h, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM miercuri, 8 noiembrie 2023. Vremea în Craiova

Vremea va fi instabilă, cerul va fi parțial înnorat și sunt condiții de ploaie pe tot parcursul zilei. Vântul va sufla cu 30 de km/h, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 15 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 3 grade Celsius.

Citește și: Vremea în noiembrie 2023: Prognoza meteo anunțată de ANM

Prognoza meteo ANM miercuri, 8 noiembrie 2023. Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj va ploua, mai ales în prima parte a zilei, vântul va sufla cu 15 km/h, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 11 grade Celsius, iar cea minimă de 0 grade Celsius.