Prognoză meteo ANM sâmbătă, 11 februarie 2023. Valorile termice vor crește ușor și va fi mai cald decât în zilele precedente

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 10 nov 2023, 03:40

Valorile termice vor crește ușor și va fi mai cald decât în zilele precedente

Sursa: https://pixabay.com/

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 11 februarie 2023.

Potrivit ANM, sâmbătă, 11 februarie 2023, temperaturile vor crește ușor, iar pe parcursul nopții sunt șanse să ningă în anumite regiuni.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 11 februarie 2023

Dimineața de sâmbătă va fi geroasă în majoritatea regiunilor, iar apoi valorile termice vor crește ușor și vor fi mai ridicate decât în perioada anterioară. Cerul se va înnora treptat pe parcursul nopții, la început în Vest și Nord, iar apoi și în restul teritoriului.

Va ninge slab pe arii relativ extinse în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, local în Moldova și izolat în restul teritoriului, iar în a doua parte a nopții, de sâmbătă spre duminică, în extremitatea de Vest a țării și în Nord-Est vor fi posibile și precipitații mixte cu depunere de polei. Vântul va avea intensificări pe crestele montane și va viscoli zăpada și izolat și trecător și în Sud-Vestul extrem. Temperaturile maxime se vor încadra în intervalul – 4 și 6 grade Celsius, iar cele minime între- 11 și 0 grade Celsius.
Izolat va fi ceață cu depunere de chiciură.

Citește și: Prognoză meteo ANM vineri, 10 februarie 2023. Vremea începe să se încălzească ușor, iar șansele de precipitații vor fi reduse

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 11 februarie 2023. Vremea în București

În București va fi în mare parte senin, iar vântul va bate cu 15 km/h. Maxima zilei va atinge 3 grade Celsius, iar minima – 7 grade Celsius. Pe timpul nopții se așteaptă îngheț puternic, iar vântul va sufla variabil dinspre Vest.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 11 februarie 2023. Vremea în Constanța

Cerul va fi în mare parte senin, cu o temperatură maximă de 4 grade Celsius. Spre seară se va răci, cerul va fi în mare parte înnorat, iar temperatura minimă va fi de – 2 grade Celsius. Vântul va sufla variabil și se va instala gerul.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 11 februarie 2023. Vremea în Brașov

Sâmbătă în Brașov, vreme a va fi stabilă cu cer senin și o temperatură maximă de – 1 grad Celsius.

Pe timpul nopții va ninge ușor, cu depuneri de zăpadă de până la 2 cm. Vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă va fi de – 7 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 11 februarie 2023. Vremea în Focșani

Cerul va fi în mare parte senin, iar maxima zilei nu va depăși pragul valorii de 0 grade Celsius. Pe timpul nopții se va așterne înghețul, iar vântul va sufla dinspre VNV variabil cu o viteză de 7 km/h.

Temperatura minimă va fi de – 5 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 11 februarie 2023. Vremea în Oradea

Citește și: Când vine primăvara? Prognoza meteo pentru perioada următoare

În prima parte a zilei va fi înnorat, iar pe parcursul zilei va apărea soarele. Maxima zile va atinge valoarea de 2 grade Celsius. Noaptea sunt șanse minime să ningă, se va instala înghețul, iar vântul va sufla cu 12 km/h. Minima va fi de – 6 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 11 februarie 2023. Vremea în Iași

În Iași ziua se anunță înnorată cu o maximă de 3 grade Celsius, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Noaptea sunt șanse să ningă și vor fi depuneri de zăpadă de 2 cm. Temperatura minimă va fi de – 3 grade Celsius, iar vântul va sufla cu 13 km/h dinspre Vest.