Prognoza meteo ANM sâmbătă, 14 ianuarie 2023. Vreme închisă și ploi în majoritatea regiunilor țării

Autor: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 14 ianuarie 2023 

Sursa: PixaBay

În cursul zilei de sâmbătă, vremea va fi mohorâtă în toată țara și sunt anunțate precipitații. Iată prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 14 ianuarie 2023.

Prima zi de weekend aduce o vreme închisă și temperaturi în ușoară scădere față de ziua precedentă. Vor fi precipitații în special sub formă de ploaie, iar vântul va mai prezenta unele intensificări în anumite regiuni. Iată cum va fi vremea la nivelul întregii țări și în Capitală.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 14 ianuarie 2023. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Ziua de sâmbătă este caracterizată printr-o vreme mohorâtă, astfel că cerul va fi acoperit de nori întreaga zi. Va ploua în special în partea de vest și nord-vest a țării. Pe arii ceva mai restrânse vor mai fi precipitații sub formă de ploaie și în centrul și sud-estul țării, iar în restul regiunilor doar izolat vor mai fi ploi.

În zonele montane, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că vor fi precipitații mixte, iar la altitudini mari sunt anunțate în continuare ninsori, astfel că se va depune strat nou de zăpadă.

Vântul va sufla slab spre moderat în mai toate regiunile, atât în timpul zilei, cât și noaptea. Meteorologii anunță că temperaturile vor fi mai scăzute decât în urmă cu o zi, astfel că se vor înregistra maxime cuprinse între 1 și 8 grade, în timp ce minima din termometre se va încadra între -2 și 3 grade. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Meteorologii atenționează că în regiunile extracarpatice și în Transilvania vor mai fi condiții de ceață, iar acest fenomen ar putea duce la scăderea vizibilității.

Citește și: Când vine iarna în România în 2023? Prognoza meteo completă pentru ianuarie și februarie

Vremea în București sâmbătă, 14 ianuarie 2023

În București, vremea va fi închisă în cursul zilei de sâmbătă și sunt șanse mari să apară ploi slabe și burniță.

Vântul va sufla moderat, iar termometrele vor arăta cel mult 6 grade în timpul zilei. Noaptea, cerul va rămâne acoperit de nori, iar minima va fi cuprinsă între 0 și 2 grade. Dimineața și noaptea vor mai fi condiții de ceață, în special la periferia Capitalei. 

Vremea în Brașov sâmbătă, 14 ianuarie 2023

La Brașov, meteorologii anunță o temperatură maximă de 5 grade pentru ziua de sâmbătă, în ușoară scădere față de ziua de vineri.

Cerul va fi mai mult noros, însă nu vor fi precipitații însemnate din punct de vedere cantitativ. Vântul va sufla slab până la moderat, iar în regiunile montane înalte va ninge. Vor fi nori și în timpul nopții, iar temperatura minimă va coborî până la 0 grade. 

Vremea în Constanța sâmbătă, 14 ianuarie 2023

Se anunță o zi de sâmbătă cu vreme mohorâtă și la Constanța.

Chiar dacă nu va mai ploua, cerul va fi în continuare acoperit de nori, iar maxima nu va trece de 5 grade. Noaptea sunt posibile precipitații sub formă de ploaie și burniță, iar minima din termometre va coborî până la 2 grade. 

Citește și: Prognoza meteo ianuarie 2023. Cum va fi vremea în ianuarie și când sunt anunțate ninsori