Prognoza meteo ANM sâmbătă, 21 ianuarie 2023. Precipitațiile vor fi prezente în majoritatea regiunilor din țară

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 20 oct 2023, 05:20

Precipitațiile vor fi prezente în majoritatea regiunilor din țară

Sursa: Unsplash

În cursul zilei de sâmbătă, cerul va fi înnorat, iar precipitațiile vor fi prezente în toată țara. Iată prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 21 ianuarie 2023.

Ziua de sâmbătă ne va surprinde cu precipitații în cea mai mare parte a țării, aversele se pot transforma și în ninsoare. Temperaturile vor fi în scădere față de zilele cu temperaturi ce au ajuns la 19 grade, iar cerul va fi înnorat.

Citește și: Vremea februarie 2023: Va mai ninge sau nu în România? Ce ne spun meteorologii despre această iarnă

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 21 ianuarie 2023. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

În ziua de sâmbătă, 21 ianuarie 2023, vremea nu va fi una plăcută, în majoritatea zonelor din țară fiind așteptate averse ce pot fi de ploaie sau ninsoare. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat cantități însemnate de precipitații în Banat, Crișana, Maramureș, Muntenia, Oltenia și la munte, în special în zonele montane, în zona masivelor vestice și sud-vestice.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În Dobrogea, Moldova și Transilvania sunt anunțate ploi slabe, temporare. În această zi, temperaturile vor varia, maxima fiind de 13 grade, iar minima fiind de -2 grade, pe timpul nopții.

Citește și: Când vine iarna în România în 2023? Prognoza meteo completă pentru ianuarie și februarie

Vremea în București sâmbătă, 21 ianuarie 2023

În București, vremea va fi mohorâtă, soarele își va face rar apariția, iar temperatura maximă va fi de 12 grade. Cu toate că temperatura maximă este mai ridicată față de cea specifică lunii ianuarie, precipitațiile vor fi așteptate în această zi. Temperatura minimă ce se va înregistra pe timpul nopții va fi de 7 grade, iar cerul va fi înnorat.

Vremea în Brașov sâmbătă, 21 ianuarie 2023

Meteorologii anunță că în Brașov, la data de 21 ianuarie 2023, valoarea maximă resimțită va fi de 8 grade, o scădere cu trei grade față de ziua de vineri. Cerul va fi înnorat, însă nu vor fi averse pe parcursul zilei. În timpul nopții, temperaturile vor ajunge la 3 grade, iar precipitațiile vor fi slabe.

Vremea în Constanța sâmbătă, 21 ianuarie 2023

Vremea nu va fi una bună nici în Constanța. Ziua de sâmbătă va fi una mohorâtă, în care șansele de precipitații sau ninsoare sunt de 84%. Temperatura maximă va fi de 12 grade, iar cea minimă, ce se va înregistra pe timpul nopții, va fi de 8 grade. Noaptea, cerul va fi înnorat, însă nu se anunță precipitații.

Citește și: Alimentele pe care trebuie să le consumi în această perioadă