Prognoza meteo ANM sâmbătă, 25 februarie 2023. Vremea va fi mai caldă pentru această perioadă, dar local va ploua și s-ar putea produce inundații în anumite regiuni

Author: Cristina Mocanu

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua sâmbătă, 25 februarie 2023.

Sursa: https://pixabay.com/

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua sâmbătă, 25 februarie 2023.

Potrivit ANM, sâmbătă, 25 februarie 2023, vremea va fi mai călduroasă pe parcursul zilei, iar local s-ar putea să plouă. În unele zone, spre seară, ploaia se va transforma în lapoviță și ninsoare, iar la altitudini mai mari o sa ningă.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de sâmbătă, 25 februarie 2023

Sâmbătă vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă în regiunile extracarpatice și parțial în centru și normală termică în rest.

Vor vi maxime de la 5 grade în Nord – Vest până la 20 de grade în Sud-Est. Vremea va fi în general închisă pe tot parcursul weekend-ului. Aria de nebulozitate și precipitații va cuprinde toate regiunile începând de sâmbătă seara. În zonele joase de relief va ploua ziua, dar din orele serii în Vest, Nord-Vest și Centru se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare. În zonele montane vor fi precipitații mixte la început, iar spre seară vor predomina ninsorile și se va depune un strat nou de zăpadă, pe alocuri mai consistent.

Citește și: Prognoza meteo ANM vineri, 24 februarie 2023. Va ploua în majoritatea regiunilor din țară

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 25 februarie 2023. Vremea în București

Cerul va fi în mare parte înnorat, vântul va sufla cu 25 de km/h, iar temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius.

Pe timpul nopții va fi înnorat și sunt șanse reduse de precipitații, iar temperatura minimă va atinge valoarea de 6 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 25 februarie 2023. Vremea în Constanța

Sâmbătă în Constanța, cerul va fi parțial înnorat cu o temperatură maximă de 16 grade Celsius. Noaptea minima va fi de 10 grade Celsius, iar vântul va sufla cu 16 km/h dinspre SSV.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 25 februarie 2023. Vremea în Brașov

În Brașov, după-amiază va ploua ușor, iar vântul va sufla dinspre SSV cu o viteză de 15 km/h. Temperatura maximă va fi de 11 grade Celsius, iar cea minimă de 2 grade Celsius. Pe parcursul nopții va ploua, iar pe alocuri s-ar putea ca ploaia să se transforme în lapoviță.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 25 februarie 2023. Vremea în Focșani

Cerul va fi parțial înnorat, cu o maximă care va atinge valoarea de 15 grade Celsius, iar vântul va sufla cu 40 de km/h. Pe timpul nopții vor apărea ploi, vântul se va domoli și va bate cu 15 km/h, iar temperatura minimă va fi de 6 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 25 februarie 2023. Vremea în Oradea

În Oradea va ploua pe parcursul întregii zile, sunt anunțate inundații locale, iar precipitațiile pot atinge 12mm. Vântul va sufla cu 30-40 de km/h, iar temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius. Pe timpul nopții va ploua în averse, iar temperatura minimă va fi de 2 grade Celsius.

Citește și: Prognoza meteo martie 2023: Cum va fi vremea în primele zile de primăvară?

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 25 februarie 2023. Vremea în Iași

În Iași, mai ales după-amiază va plouă în averse și va fi o temperatură maximă de 15 grade Celsius. Pe timpul nopții va ploua, vântul va bate cu 15 km/h, iar temperatura minimă va fi de 4 grade Celsius.