Prognoza meteo ANM sâmbătă, 29 octombrie 2022. Vești bune din partea meteorologilor pentru acest final de săptămână. Cât de mult vor crește temperaturile

Author: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru ziua de sâmbătă, 29 octombrie 2022

Sursa: pexels

Prima zi de weekend va debuta cu vreme frumoasă. Iată prognoza meteo ANM pentru ziua de sâmbătă, 29 octombrie 2022.

Deși este finalul lunii octombrie, soarele va continua să strălucească cu putere la final de săptămână și să încălzească atmosfera. Iată cât de mult vor urca temperaturile și cum arată prognoza meteo ANM pentru ziua de 29 octombrie 2022, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 29 octombrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Ziua de sâmbătă aduce vreme frumoasă și caldă în toată țara.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că în prima zi de weekend cerul va fi variabil, nu vor fi ploi, iar atmosfera va fi una plăcută. Vântul va sufla slab și moderat, iar la munte va mai prezenta unele intensificări. Dimineața și noaptea mai pot fi condiții de ceață în vestul, nord-vestul, centrul și nord-estul țării.

ANM anunță temperaturi maxime cuprinse între 14 și 24 de grade, în timp ce minimele din timpul nopții de sâmbătă spre duminică se vor încadra între 1 și 12 grade.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Astfel, se anunță un weekend cu vreme frumoasă și mult mai caldă decât ar fi normal pentru acest moment al anului, temperaturile situându-se peste limitele normale pentru ultimele zile ale lunii octombrie.

Citeste si: Când vor cădea primii fulgi de zăpadă în România. Temperaturi de vară în pragul iernii. Meteorologii au făcut anunțul

Vremea în București sâmbătă, 29 octombrie 2022

În București, vremea va fi frumoasă și caldă sâmbătă, 29 octombrie 2022. Este anunțat un cer senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi cuprinsă între 22 și 23 de grade. Noaptea, cerul va rămâne senin, iar minima se va încadra între 7 și 10 grade.

Vremea în Brașov sâmbătă, 29 octombrie 2022

La Brașov, meteorologii anunță o zi de sâmbătă cu mult soare, vreme frumoasă și o maximă de 18 grade. După lăsarea serii, cerul va fi parţial spre predominant noros, iar temperatura minimă va coborî până la 7 grade.

Vremea în Constanța sâmbătă, 29 octombrie 2022

Vreme frumoasă și caldă se anunță și la Constanța. Sâmbătă, temperatura maximă va trece de 19 grade la malul mării.

Vor mai fi nori joși și ceață, în special la primele ore ale dimineții. Noaptea, cerul va fi mai mult senin și este anunțată o minimă de 10 grade. 

Citeste si: O furtună puternică a ucis 5 persoane, între care 2 copii- Oamenii au fost striviți de copaci