Prognoza meteo ANM sâmbătă, 30 aprilie 2022. Temperaturile se mențin sub normalul perioadei. Cum va fi vremea la mare

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 29 ian 2023, 08:35

Prognoza meteo ANM pentru ziua de sâmbătă, 30 aprilie 2022

Sursa: unsplash

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) vine cu vești bune pentru cei care își vor petrece weekendul la mare. Iată prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 30 aprilie 2022.

Meteorologii anunță o vreme destul de schimbătoare în cursul zilei de sâmbătă, 30 aprilie 2022. Temperaturile se vor situa în continuare sub normalul perioadei, însă nu va mai ploua, ci doar izolat pot să mai apară unele precipitații. Iată cum va fi vremea la mare, dar și în restul regiunilor țării în orele următoare.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 30 aprilie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Dacă joi și vineri precipitațiile sub formă de ploaie au pus stăpânire pe întreaga țară, vremea pare să se schimbe în bine în prima zi de weekend. Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, meteorologii anunță un cer variabil, cu înnorări temporare. Vremea va fi în general bună la nivelul întregii țării, astfel că doar la munte și în sud-vestul țării vor mai fi șanse de precipitații sub formă de ploaie, însă nu se vor înregistra cantități mari de apă.

Sâmbătă, vântul va sufla slab și moderat, prezentând unele intensificări în zonele montane înalte, în sud-estul țării, dar și pe litoral.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că temperaturile vor mai crește comparativ cu zilele precedente, dar în continuare se vor menține sub limitele normale pentru data din calendar. Pentru ziua de sâmbătă, 30 aprilie 2022, meteorologii anunță vreme răcoroasă, maximele încadrându-se între 15 și 20 de grade.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, minimele vor fi cuprinse între 0 și 10 grade, cu valori mai ridicate pe litoral. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Prognoza meteo în luna mai 2022. Cum va fi vremea în ultima lună din primăvara acestui an  

Vremea în București sâmbătă, 30 aprilie 2022

Deși vremea va fi mai rece decât ar fi normal pentru data din calendar, meteorologii anunță o zi de sâmbătă cu nori și soare. Atmosfera va fi plăcută în timpul zilei, iar maxima din termometre va urca până la 18 grade. După lăsarea serii, cerul va fi parţial spre predominant noros, dar nu vor fi condiții de ploaie.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, minima va coborî până la 6 grade. 

Vremea în Brașov sâmbătă, 30 aprilie 2022

Vremea va fi frumoasă și la Brașov în cursul zilei de sâmbătă, 30 aprilie 2022. Meteorologii anunță o zi cu soare, un cer variabil și o maximă de 16 grade, în ușoară creștere față de ziua precedentă.

Nu vor apărea schimbări notabile nici după lăsarea serii, astfel că cerul va fi parţial spre predominant noros și se va înregistra o minimă de 2 grade. 

Vremea în Constanța sâmbătă, 30 aprilie 2022

Vești bune și pentru cei care vor alege să își petreacă weekendul 30 aprilie-1 mai 2022 la malul mării. La Constanța vremea va fi frumoasă pe tot parcursul zilei, cu nori și soare. Temperatura maximă nu va trece de 16 grade. Noaptea, cerul va fi parțial noros și este anunțată o minimă de 10 grade.

Citeste si: METEO cu Viviana Sposub: „Temperaturile sunt în creștere și mai scăpăm de ploi” Unde se vor înregistra în continuare temperaturi sub normalul perioadei