Prognoza meteo ANM sâmbătă, 5 martie 2022. Weekend cu vreme mai rece decât ar fi normal. Se întorc ninsorile în aceste zone ale țării

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 04 dec 2022, 09:45

Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 5 martie 2022

Sursa: canva.com

Vremea se va răci în acest weekend și va fi mohorâtă la nivelul întregii țări. Iată prognoza meteo ANM pentru ziua de sâmbătă, 5 martie 2022.

Chiar dacă din punct de vedere calendaristic a venit primăvara, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță un weekend cu vreme închisă și mai rece decât ar fi normal pentru data din calendar. Iată ce se întâmplă cu vremea sâmbătă, 5 martie 2022, ce temperaturi se vor înregistra și unde vor cădea precipitații.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 5 martie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Ziua de sâmbătă va aduce vreme în general închisă. Cerul va fi variabil și pe parcursul zilei de sâmbătă, 5 martie 2022, va mai prezenta înnorări. Local, pot să mai apară precipitații slabe, sub formă de ninsoare, în special la munte și în sud-vestul țării. În Transilvania și în zona deluroasă a Munteniei și Olteniei, precipitațiile vor fi mixte, în timp ce în restul țării vor fi ploi.

Vântul va sufla slab și moderat, iar dimineața și noaptea pot să mai apară ceața și poleiul. Temperaturile maxime se vor situa sâmbătă între 1 și 10 grade, în timp ce minimele vor fi curpinse între -8 și 1 grad.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Prognoza meteo ANM duminică, 6 martie 2022

Pentru ziua de duminică, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme mai rece decât ar fi normal pentru această perioadă, un cer variabil, iar în centrul și nord-vestul țării înnorări, fulguieli și burniță.

În partea de sud-vest și local în sudul țării, în cursul zilei de duminică pot să mai fie condiții de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat.

Citeste si: Se întoarce vremea rea! Unde se anunţă ninsori viscolite şi în ce zone lovesc ploile

Vremea în București sâmbătă, 5 martie 2022

În București, ziua de sâmbătă aduce vreme urâtă, un cer mai mult noros și precipitații slabe. Vântul va sufla slab și moderat și doar izolat va mai prezenta intensificări. Maximele vor fi în scădere, astfel că se va înregistra o temperatură de 8 grade în timpul zilei, iar noaptea, minima va fi de -2 grade.

Vremea în București duminică, 6 martie 2022

Duminică se va face și mai frig în București, astfel că maxima nu va trece de 6-7 grade. Vor mai fi condiții de precipitații în timpul zilei, iar noaptea mai sunt anunțate fulguieli. Minima termică va fi cuprinsă între -3 și 0 grade.

Vremea în Brașov sâmbătă, 5 martie 2022

La Brașov, vremea va fi schimbătoare sâmbătă, 5 martie 2022.

Vor mai fi condiții de ninsoare, dar vor fi și perioade în care soarele își va face simțită prezența. Ziua, maxima din termometre va urca până în jurul valorii de 5 grade. Noaptea, cerul va fi parțial spre predominant noros, dar nu va mai ninge, iar minima va coborî până la -7 grade.

Vremea în Brașov duminică, 6 martie 2022

Vremea va fi frumoasă duminică la Brașov, cu nori și soare, iar temperatura maximă va fi de 7 grade. După lăsarea serii, vremea se va schimba radical, vor fi ninsori slabe și o minimă de -2 grade.

Vremea în Iași sâmbătă, 5 martie 2022

Sâmbătă, cerul va fi mai mult noros la Iași și se va înregistra o temperatură maximă de 4 grade. În timpul zilei nu vor fi condiții de precipitații. Noaptea, cerul va fi variabil, iar minima se va situa în jurul valorii de -2 grade.

Vremea în Iași duminică, 6 martie 2022

Vreme cu nori și soare la Iași în cursul zilei de duminică. Atmosfera va fi plăcută, iar maxima din timpul zilei va urca până la 5 grade. După lăsarea serii, meteorologii anunță că cerul se va înnora, iar minima va fi de -3 grade. 

Citeste si: Prognoza meteo aprilie 2022. Primăvara continuă să arate ca iarna! Cum va fi vremea în a doua lună a primăverii