Prognoza meteo ANM vineri, 17 februarie 2023. Vremea se va încălzi treptat, iar ninsorile se vor regăsi doar în zonele montane

Author: Cristina Mocanu

Vineri, vremea se va menține frumoasă în majoritatea regiunilor din țară

Sursa: https://pixabay.com/

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 17 februarie 2023.

Potrivit ANM, vineri, 17 februarie 2023, vremea se va încălzi ușor, iar izolat se vor semnala precipitații mixte.

Prognoza meteo ANM vineri, 17 februarie 2023

Vineri, vremea se va menține frumoasă în majoritatea regiunilor din țară. Temperaturile vor fi mult mai mari pentru această perioadă. Astfel că termometrele vor arăta valorile maxime cuprinse între 5 și 16 grade Celsius, iar cele minime între 0 și 6 grade Celsius.

Spre seară va ploua în Nord-Vest, Nord și Centru, iar la munte se vor semnala precipitații mixte. La peste 1700 de metri vor predomina ninsorile și izolat vor fi cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla cu putere, mai ales în zona montană, dar local și temporar și în celelalte zone ale țării.

Citește și: Prognoza meteo ANM joi, 16 februarie 2023. Vremea se va încălzi treptat, iar ninsorile vor începe să dispară

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Prognoza meteo ANM vineri, 17 februarie 2023. Vremea în București

În București cerul va fi parțial înnorat, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Temperatura maximă va atinge valoarea de 13 grade Celsius, iar ce minimă 3 grade Celsius. Pe timpul nopții, este posibil ca vântul să crească în intensitate.

Prognoza meteo ANM vineri, 17 februarie 2023. Vremea în Constanța

Cerul va fi parțial înnorat, iar vântul va sufla cu o viteză de 15 km/h dinspre Vest.

Termometrul va arăta cel mult 9 grade Celsius, pe timpul zilei, iar noaptea 4 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 17 februarie 2023. Vremea în Brașov

În Brașov va fi în mare parte înnorat, pe tot parcursul zilei. Vântul va sufla variabil, cu o viteză de până la 5 km/h dinspre VNV. Temperatura maximă va fi de 6 grade Celsius, iar cea minimă de de 2 grade Celsius.

Pe timpul nopții sunt șanse să apară precipitații sub formă de ploaie.

Citește și: Când vine primăvara? Prognoza meteo pentru perioada următoare

Prognoza meteo ANM vineri, 17 februarie 2023. Vremea în Focșani

În zona Vrancei, mai exact în Focșani, cerul va fi înnorat, vântul va sufla variabil, iar temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius. Pe timpul nopții este posibil să plouă local, iar minima va fi de cel mult 2 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 17 februarie 2023Vremea în Oradea

În Oradea va fi în mare parte înnorat și sunt șanse reduse de precipitații. Temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius, iar cea minimă de 7 grade Celsius. Pe timpul nopții vântul va sufla cu 22 km/h și va ploua.

Prognoza meteo ANM vineri, 17 februarie 2023. Vremea în Iași

Cerul va fi înnorat pe întreaga durată a zilei. Vântul va sufla cu 15 km/h iar temperatura maximă se va încadra în jurul valorii de 10 grade Celsius, iar cea minimă de 2 grade Celsius. Sunt șanse reduse de precipitații.

Sursă: meteoromania.ro 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?