Prognoza meteo ANM vineri, 18 martie 2022. Dispar precipitațiile, dar vremea va fi deosebit de rece pentru a doua decadă a lunii martie

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 17 dec 2022, 10:20

Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 18 martie 2022

Sursa: unsplash, canva.com

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme deosebit de rece pentru ziua de vineri, 18 martie 2022. Iată prognoza meteo actualizată pentru București și pentru restul regiunilor țării.

Vremea va fi deosebit de rece în cursul zilei de vineri, 18 martie 2022, potrivit informațiilor venite din partea Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). Temperaturile vor fi sub nivelul celor normale pentru această perioadă a anului, în toate regiunile țării. 

Prognoza meteo ANM vineri, 18 martie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Valul de aer rece care a curpins România se va simți și pe parcursul zilei de vineri, 18 martie 2022.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o zi rece, cu temperaturi maxime cuprinse între -1 și 8 grade, mult mai scăzute decât ar fi normal pentru a doua decadă a lunii martie. 

Minimele vor coborî destul de mult în noaptea de vineri spre sâmbătă, astfel că vor fi cuprinse între -11 și -2 grade.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vineri, vântul va mai prezenta intensificări în partea de est și sud-est a țării. Astfel, în aceste zone, temperaturile resimțite vor fi mult mai mici, având în vedere că vântul va intensifica senzația de rece. 

Chiar dacă va fi deosebit de rece pentru luna martie, meteorologii anunță că nu vor mai fi precipitații, iar acolo unde vor mai apărea, acestea vor fi de scurtă durată și neînsemnate din punct de vedere cantitativ.

Citeste si: METEO cu Viviana Sposub: „Veștile nu sunt tocmai bune” Vreme mult mai rece decât ar fi normal pentru această perioadă a anului. Unde se va înregistra cea mai scăzută temperatură

Vremea în București vineri, 18 martie 2022

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme rece și în Capitală în cursul zilei de vineri, 18 martie 2022.

În București, temperatura maximă nu va trece de 5-6 grade, în timp ce minimele înregistrate în timpul nopții vor fi cuprinse între -4 și -7 grade. Pe timpul zilei, cerul va fi variabil și doar temporar pot să mai apară înnorări. Nu sunt anunțate precipitații nici ziua, dar nici după lăsarea serii. Doar vântul va mai sufla slab și moderat pe timpul zilei.

Vremea în Brașov vineri, 18 martie 2022

După mai multe zile cu vreme închisă și mohorâtă, meteorologii anunță un cer predominant senin la Brașov. Soarele va încălzi atmosfera, dar cu toate acestea, maximele nu vor trece de 3 grade. După lăsarea serii, cerul va fi predominant noros, însă nu sunt anunțate precipitații. În cursul nopții se va face foarte frig, înregistrându-se o minmă de -9 grade.

Vremea în Iași vineri, 18 martie 2022

Vreme frumoasă, cu nori și soare, la Iași. Vineri, meteorologii anunță o temperatură maximă de 4 grade și timp frumos. În timpul nopții, cerul va fi senin spre parțial noros, iar minima din termometre va coborî până în jurul valorii de -6 grade.

Citeste si: Cum va fi vremea de Paște în 2022. Prognoza meteo pentru 24 aprilie 2022