Prognoza meteo ANM vineri, 23 septembrie 2022. Temperaturile rămân sub normalul perioadei, iar vremea va fi mohorâtă în majoritatea regiunilor

Autor: Amalia Georgescu

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 23 septembrie 2022

Sursa: pexels

Ziua de vineri aduce din nou vreme mult mai rece decât ar fi normal pentru finalul lunii septembrie, dar și precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare. Iată prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 23 septembrie 2022.

Vremea continuă să fie capricioasă și mult mai rece decât ar fi normal pentru ultima decadă a lunii septembrie. Meteorologii anunță în continuare temperaturi modeste, dar și înnorări persistente și precipitații. Iată prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 23 septembrie 2022. 

Prognoza meteo ANM vineri, 23 septembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Vreme urâtă și rece pentru ziua de vineri, 23 septembrie 2022.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că în nordul, centrul, estul și sud-estul țării vor fi înnorări persistente și temporar va ploua. În regiunile de munte, la altitudini de peste 1600 de metri, precipitațiile se pot transforma în lapoviță și ninsoare, având în vedere că temperaturile vor scădea destul de mult.

La nivelul întregii țări, vremea va fi rece, în special în partea de vest, nord și în centrul țării.

Maximele din timpul zilei se vor încadra între 12 și 20 de grade, în timp ce minimele vor coborî noaptea până la 2 grade, acestea încadrându-se între 2 și 10 grade.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ziua, dar și după lăsarea serii, vântul va sufla slab și moderat.

Citeste si: Ce angajați trebuie să primească apă în perioada cu temperaturi ridicate. Ce spune legea

Vremea în București vineri, 23 septembrie 2022

În București, ziua de vineri aduce vreme mohorâtă, astfel că vor mai fi înnorări și condiții de ploaie.

După prânz, precipitațiile pot fi însoțite și de descărcări electrice. Temperaturile se vor menține scăzute, maxima nu va trece de 17 grade, astfel că va fi mai frig decât joi, atunci când s-au înregistrat 20 de grade. Norii se vor risipi în timpul nopții de vineri spre sâmbătă, astfel că cerul va fi mai mult senin și se va înregistra o minimă de 5 grade.

Vremea în Brașov vineri, 23 septembrie 2022

Meteorologii anunță vreme urâtă și la Brașov, astfel că în cursul zilei de vineri vor mai fi ploi, iar cerul va fi acoperit de nori. Maxima se va situa în jurul valorii de 12 grade. Noaptea, cerul va fi mai mult senin, nu vor mai fi condiții de precipitații și este anunțată o minimă de 5 grade.

Vremea în Constanța vineri, 23 septembrie 2022

Nici la malul mării vremea nu va fi mai bună vineri, meteorologii anunțând ploi slabe și o maximă de 18 grade. În timpul nopții se va însenina și nu vor mai fi condiții de ploaie, iar temperatura minimă va fi de 10 grade.  

Citeste si: Fenomene meteo extreme în România. O tornadă a fost surprinsă la Sulina| Video

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.