Prognoza meteo ANM vineri, 28 octombrie 2022. Temperaturi ridicate în toată țara. Ce se întâmplă cu precipitațiile

Author: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 28 octombrie 2022

Sursa: pexels

Vești bune din partea meteorologilor pentru ziua de vineri. Se anunță temperaturi peste limitele normale pentru data din calendar. Iată prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 28 octombrie 2022.

Ziua de vineri va debuta cu vreme frumoasă în toată țara, iar în jurul prânzului, temperaturile maxime vor depăși limitele normale pentru data din calendar. Cum arată prognoza meteo ANM pentru vineri, 28 octombrie 2022?

Prognoza meteo ANM vineri, 28 octombrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Finalul lunii octombrie 2022 aduce temperaturi care se vor situa în continuare peste mediile climatologice specifice acestei perioade.

Pentru ziua de vineri, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o vreme frumoasă și caldă la nivelul întregii țări. La orele prânzului, maximele vor fi cuprinse între 14 și 22 de grade, în timp ce minimele din timpul nopții de vineri spre sâmbătă se vor încadra între -1 și 11 grade. 

Vremea va fi frumoasă în toată țara, cerul va fi variabil și nu vor fi șanse de precipitații.

Meteorologii atenționează că în nordul, centrul și estul țării pot să mai fie condiții de ceață și nori joși, mai ales la primele ore ale dimineții și noaptea. Vineri, vântul va sufla slab și moderat, iar atmosfera va fi una plăcută în toate regiunile.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Când vor cădea primii fulgi de zăpadă în România. Temperaturi de vară în pragul iernii. Meteorologii au făcut anunțul

Vremea în București vineri, 28 octombrie 2022

Vremea va fi caldă și în Capitală în cursul zilei de vineri, astfel că maxima termică va fi cuprinsă între 19 și 20 de grade. Cerul va fi variabil pe timpul zilei, iar vântul va sufla slab. Noaptea, minima se va situa între 6 și 11 grade, iar cerul va fi senin spre parțial noros.

Vremea în Brașov vineri, 28 octombrie 2022

Se anunță o zi de toamnă cu vreme frumoasă și la Brașov. Meteorologii anunță o maximă de 18 grade pentru ziua de vineri și un cer mai mult senin. În timpul nopții se va face ceva mai frig, astfel că minima va coborî până la 5 grade, iar cerul va fi parțial noros.

Vremea în Constanța vineri, 28 octombrie 2022

Temperatura maximă va urca pană la 17 grade la Constanța în cursul zilei de vineri, va fi soare, iar vântul va sufla slab și moderat.

După lăsarea serii se vor strânge norii, dar nu va ploua, iar minima va fi de 9 grade.

Citeste si: Fenomene meteo extreme în România. O tornadă a fost surprinsă la Sulina| Video