Prognoza meteo ANM vineri, 29 aprilie 2022. Vreme rece în toată țara. Meteorologii anunță temperaturi minime negative

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 28 ian 2023, 06:25

Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 29 aprilie 2022

Sursa: canva.com

Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 29 aprilie 2022, a fost anunțată de meteorologi. Vremea va fi mohorâtă și rece la nivelul întregii țări.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat cum va fi vremea la început de weekend. Ziua de vineri va aduce o vreme mai rece decât ar fi normal pentru data din calendar, cu temperaturi minime negative în anumite zone ale țării pe timpul nopții. Iată cum va fi vremea în principalele regiuni din țară.

Prognoza meteo ANM vineri, 29 aprilie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

În cursul zilei de vineri, 29 aprilie 2022, meteorologii anunță o răcire a vremii în toate zonele țării, astfel că maximele din timpul zilei vor fi cuprinse între 11 și 19 grade, valori în scădere comparativ cu zilele precedente. Vremea va fi închisă în aproape toate regiunile, cerul va fi temporar noros și se vor semnala averse slabe, local în regiunile intracarpatice și izolat în restul țării.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că vântul va sufla slab și moderat, iar în zona montană, dar și în estul și sud-estul țării va mai prezenta unele intensificări.

Dacă maximele vor urca până la 19 grade în cursul zilei de vineri, minimele din noaptea de vineri spre sâmbătă vor fi cuprinse între -2 și 10 grade, acestea situându-se sub valorile normale pentru acest moment al anului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Precipitațiile nu vor mai fi însemnate cantitativ, avertizarea meteo de vreme rea expirând vineri dimineață, la ora 06:00. Cu toate acestea, vremea se va menține închisă și rece în toată țara.

Citeste si: METEO cu Viviana Sposub: „Vremea se răcește” În ce zone din țară va fi mai frig decât ar fi normal pentru sfârșitul lunii aprilie

Vremea în București vineri, 29 aprilie 2022

Vineri, vremea va fi mohorâtă la București și răcoroasă. Cerul va fi temporar noros pe timpul zilei, dar nu va mai ploua. Temperatura maximă se va situa între 17 și 18 grade, în timp ce minima va fi cuprinsă între 6 și 8 grade. După lăsarea serii, cerul va fi parţial spre predominant noros, dar nu vor mai fi șanse de ploaie în timpul nopții.

Vremea în Brașov vineri, 29 aprilie 2022

La Brașov se anunță vreme închisă și mai sunt posibile câteva averse în cursul zilei de vineri. Cerul va fi mai mult noros, iar temperatura maximă va urca până la 15 grade. Noaptea, cerul va rămâne parţial spre predominant noros, însă nu va mai ploua, dar se va face mai frig, astfel că minima va coborî până în jurul valorii de 4 grade.

Vremea în Constanța vineri, 29 aprilie 2022

Weekendul începe cu vreme în general frumoasă la Constanța. Cerul va fi parțial noros, însă va mai putea fi zărit și soarele în anumite momente. Temperatura maximă va fi de 17 grade. Noaptea, meteorologii anunță că cerul va fi parțial noros, nu sunt anunțate precipitații și se va înregistra o minimă de 10 grade.

Citeste si: Cum va fi vara anului 2022 în România. Ce temperaturi se vor înregistra în București