Prognoza meteo ANM vineri, 31 martie 2023. Vremea începe să se încălzească deși precipitațiile continuă să își facă simțită prezența

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 31 mar 2023, 07:03

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 31 martie 2023.

Sursa: https://pixabay.com/

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 31 martie 2023.

Potrivit ANM, vineri, 31 martie 2023 vremea va continua să se încălzească în majoritatea regiunilor. Totuși, precipitațiile sub formă de ploaie se vor regăsi în aproape toată țara.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 31 martie 2023

Procesul de încălzire continuă ușor și vineri. Temperaturile maxime vor ajunge și la 20 de grade Celsius, iar cele minime, din noaptea de vineri spre sâmbătă, se vor încadra între 2 și 10 grade Celsius.

Precipitațiile vor fi prezente în toate regiunile, local în Sudul teritoriului și pe arii extinse în rest. Pe alocuri ploile vor fi moderate cantitativ, iar izolat se pot acumula peste 15-20 de litri pe metrul pătrat. La munte, în special în zonele montane vor fi precipitații mixte, iar intensificările vântului vor fi prezente tot la munte și izolat în zonele mai joase de relief, mai ales în centrul și sudul teritoriului.
În unele zone din țară se vor semnala descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Citește și: Prognoza meteo ANM joi, 30 martie 2023. Vremea va fi mai rece pentru această perioadă, iar la munte va ninge izolat

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prognoza meteo ANM vineri, 31 martie 2023. Vremea în București

În prima parte a zilei va ploua ușor, vântul va sufla cu 25 de km/h, iar temperatura maximă va fi de 19 grade Celsius. Pe timpul nopții ceru va fi înnorat și se vor semnala averse sub formă de ploaie, iar temperatura minimă va fi de 8 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 31 martie 2023. Vremea în Constanța

În Constanța, va ploua ușor mai ales după-amiaza, iar temperatura maximă va fi de 12 grade Celsius. Noaptea cerul va fi senin și termometrul va arăta 8 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 31 martie 2023. Vremea în Brașov

În Brașov va ploua pe tot parcursul zilei, temperatura maximă va fi de 13 grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius. Vântul va sufla cu 15 km/h.

Prognoza meteo ANM vineri, 31 martie 2023. Vremea în Focșani

Vineri va ploua ușor, mai ales în prima parte a zilei, iar vântul va sufla variabil dinspre Sud. Temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 31 martie 2023. Vremea în Oradea

În Oradea vremea va fi instabilă. În prima parte a zilei, dar și seara va ploua ușor, iar vântul va sufla cu 25 de km/h. Temperatura maximă va fi de 18 grade Celsius, iar cea minimă de 9 grade Celsius.

Citește și: ANM a anunțat prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Când se va încălzi și cum va fi vremea de Paște în acest an

Prognoza meteo ANM vineri, 31 martie 2023. Vremea în Iași

Pe parcursul zilei se vor semnala unele precipitații sub formă de ploaie, iar vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 12 grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 31 martie 2023. Vremea în Craiova

În Craiova, vremea se va încălzi ușor, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla cu 30 de km/h. Temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar cea minimă de 9 grade Celsius.