Prognoza meteo ANM vineri, 4 februarie 2022. Vreme schimbătoare și temperaturi în creștere. Unde va mai continua să ningă

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 03 nov 2022, 10:00

Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 4 februarie 2022

Sursa: unsplash

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme închisă și schimbătoare la finalul săptămânii. Iată prognoza meteo ANM pentru vineri, 4 februarie 2022.

Ziua de vineri, 4 februarie 2022, aduce vreme schimbătoare la nivelul întregii țări. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat unde va mai continua să ningă, dar și ce temperaturi se vor înregistra la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo ANM vineri, 4 februarie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Dacă în sudul și sud-estul țării vremea va fi în general frumoasă, în restul regiunilor, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme schimbătoare. Precipitațiile își vor mai face simțită prezența, astfel că sunt anunțate ninsori slabe în

zonele de munte din nordul și nord-vestul țării.

În restul regiunilor, dar în special în nord și nord-est, precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță. Vineri, vântul va sufla slab și moderat, astfel că doar în zonele montane înalte va mai prezenta intensificări.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cât despre temperaturi, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o tendință de încălzire a vremii la finalul acestei săptămâni, astfel că încă de vineri, 4 februarie 2022, temperaturile vor fi în creștere.

Mai exact, maximele vor fi cuprinse între -1 și 9 grade, în timp ce minimele din timpul nopții se vor încadra între -9 și 1 grad.

Citeste si: Prognoza meteo ANM joi, 3 februarie 2022. Vreme închisă la nivelul întregii țări. Ce se întâmplă cu temperaturile

Vremea în București vineri, 4 februarie 2022

În București, meteorologii anunță o zi de vineri cu  nori și soare, atmosfera fiind una plăcută pe parcursul întregii zile.

Temperatura va fi în creștere, fiind anunțată o maximă de 8 grade. După lăsarea serii, deși se va face mai frig, cerul va rămâne senin, astfel că nu vor fi șanse de precipitații. Este anunțată o temperatură minimă de -4 grade.

Vremea în Brașov vineri, 4 februarie 2022

Vremea se va încălzi și la Brașov începând cu ziua de vineri, 4 februarie 2022. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că temperatura maximă din timpul zilei va urca până la 3 grade, iar vremea va fi ușor schimbătoare.

Noaptea, cerul va fi parțial noros și mai pot să apară fulguieli de scurtă durată. Dacă ziua va fi ceva mai cald, după lăsarea serii, temperatura din termometre va coborî până în jurul valorii de -5 grade.

Vremea în Iași vineri, 4 februarie 2022

La Iași este anunțată vreme frumoasă, cu nori și soare, dar și cu temperaturi în creștere comparativ cu ziua precedentă.

Mai exact, maxima va urca până la 5 grade. Seara se vor mai strânge norii, astfel că cerul va fi predominant noros, însă șansele de precipitații vor fi foarte mici. Meteorologii au precizat că temperatura minimă se va situa în jurul valorii de -2 grade. 

Citeste si: Meteorologii Accuweather au anunțat cum va fi vremea primăvara aceasta! Vor fi ninsori ca în mijlocul iernii în luna martie