Prognoza meteo ANM vineri, 7 octombrie 2022. Vreme predominant frumoasă și temperaturi în creștere

Autor: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 7 octombrie 2022

Sursa: PixaBay

Pentru ziua de vineri, meteorologii vin cu vești bune. Vremea va fi în general frumoasă și normală din punct de vedere termic. Iată prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 7 octombrie 2022.

După mai multe zile cu temperaturi destul de scăzute, vremea se va încălzi în cursul zilei de vineri la nivelul întregii țări. Iată unde va fi cel mai cald, dar și în ce zone vor mai fi precipitații.

Prognoza meteo ANM vineri, 7 octombrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Pentru ziua de vineri, 7 octombrie 2022, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o vreme normală din punct de vedere termic.

Astfel, maximele se vor situa între 17 și 24 de grade, valori normale pentru data din calendar. Vineri, vremea va fi în general frumoasă, cerul va fi mai mult senin și soarele va încălzi atmosfera. Doar în partea de est și nord-est a țării vor mai fi înnorări de scurtă durată și ploi slabe.

Meteorologii anunță că pe parcursul zilei de vineri, la nivelul întregii țări vor mai fi intensificări ale vântului, în special în sudul Moldovei, în Dobrogea, dar și în Muntenia.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, minimele se vor situa între 4 și 13 grade, fiind în ușoară creștere față de ziua precedentă. Cele mai mici valori se vor înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei, iar cele mai ridicate pe litoral.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Analiză The Guardian. Un important om de știință britanic avertizează că o catastrofă climatică globală! Încălzirea Pământului crește riscul de cutremure și tsunami-uri și agravează foametea

Vremea în București vineri, 7 octombrie 2022

Vremea va fi frumoasă și la București în cursul zilei de vineri, 7 octombrie 2022. Temperaturile se vor situa în jurul celor normale pentru data din calendar, astfel că maximele vor atinge 23 de grade.

Cerul va fi mai mult senin, pe parcursul zilei va fi soare, iar vântul va sufla moderat. Noaptea, minima va coborî până la 10 grade și este anunțat un cer parțial noros. 

Vremea în Brașov vineri, 7 octombrie 2022

În Brașov, meteorologii anunță o temperatură maximă de 19 grade pentru ziua de vineri, 7 octombrie 2022. Vremea va fi în general frumoasă, chiar dacă cerul va fi predominant noros.

După lăsarea serii, cerul va rămâne acoperit de nori, nu vor fi condiții de ploaie și se va înregistra o minimă de 6 grade.

Vremea în Constanța vineri, 7 octombrie 2022

Vremea va fi frumoasă la Constanța, iar temperaturile vor fi urca până la 21 de grade. Pe timpul zilei va fi parțial însorit, iar vântul va mai prezenta unele intensificări. Noaptea, cerul va fi senin, iar minima va fi de 13 grade. 

Citeste si: Avertisment de caniculă pentru anul 2050, valabil încă din această săptămână! Un val de „căldură roșie” ar urma să lovească Europa