Prognoza meteo ANM vineri, 9 iunie 2023. La sfârșit de săptămână va ploua în majoritatea regiunilor și se vor semnala descărcări electrice și grindină local

Autor: Cristina Mocanu

Vineri, vremea va fi caldă, dar spre seară apar ploile în majoritatea regiunilor.

Sursa: pexels.com

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua joi, 8 iunie 2023.

Potrivit ANM, vineri, 9 iunie 2023, vremea va fi caldă, dar spre seară apar ploile în majoritatea regiunilor, urmate de descărcări electrice și grindină local.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 9 iunie 2023

Vineri, 9 iunie 2023, va ploua în majoritatea regiunilor din țară. De asemenea, în centrul, vestul, nordul și sud-vestul țării este posibil ca precipitațiile să depășească cantitatea normală.

Se vor semnala descărcări electrice, iar în unele zone este posibil să cadă și grindina. Vântul va bate cu putere, iar în zonele de munte și de deal este posibil să depășească 40 de km/h. Temperaturile maxime se vor situa între 21 și 30 de grade Celsius, iar cele minime între 10 și 19 grade Celsius.

Citește și: Prognoza meteo ANM joi, 8 iunie 2023. Cerul va fi înnorat în majoritatea regiunilor și va ploua în mai multe localități din țară

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prognoza meteo ANM vineri, 9 iunie 2023. Vremea în București

În Capitală, vineri vremea va fi călduroasă, vântul nu va crea probleme, iar cerul va fi mai mult înnorat. Temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 16 grade Celsius

Prognoza meteo ANM vineri, 9 iunie 2023. Vremea în Constanța

În Constanța cerul va fi parțial înnorat, cu șanse reduse de precipitații, iar indicele UV va fi de 8 din 10.

Temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 17 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 9 iunie 2023. Vremea în Brașov

Cerul va fi înnorat, vântul va sufla variabil și sunt șanse minime de precipitații. Indicele UV va fi 5 din 10, temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 9 iunie 2023. Vremea în Focșani

Cerul va fi mai mult înnorat, pe tot parcursul zilei, iar temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius. Pe timpul nopții vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă va fi de 16 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 9 iunie 2023. Vremea în Oradea

În Oradea va ploua în averse și vor fi descărcări electrice.

Este posibil ca local să apară și grindina. Temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius.  Va ploua, inclusiv, pe timpul nopții.

Prognoza meteo ANM vineri, 9 iunie 2023. Vremea în Iași

În Iași vremea va fi călduroasă, dar cu o atmosferă închisă. Sunt șanse reduse de precipitații, iar vântul va bate cu 15 km/h dinspre SE.

Temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 16 grade Celsius.

Citește și: Prognoza meteo ANM miercuri, 7 iunie 2023. Vremea va fi călduroasă și se vor semnala ploi local, de scurtă durată

Prognoza meteo ANM vineri, 9 iunie 2023. Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi înnorat și este posibil ca spre seară să apară precipitații sub formă de ploaie, trecător. Temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 9 iunie 2023. Vremea în Cluj-Napoca

Va ploua pe tot parcursul zilei, vântul va sufla variabil dinspre VSV, iar indicele UV va fi 3 din 10. Temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade Celsius.