Prognoza meteo ANM! Vremea o ia razna în acest weekend! Ce au anuntat meteorologii

Autor: O.P.

Finalul acesta de săptămână va înregistra temperaturi anormale pentru luna ianuarie

Prognoza meteo ANM! Vremea

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru 11-12 ianuarie și valorile sunt destul de ridicate.

Vremea sâmbătă, 11 ianuarie

În prima zi din weekend valorile termice diurne se vor situa peste cele specifice perioadei. Mai exact, temperaturile maxime se vor situa între 2 și 12 grade Celsius, iar cele minime între -1 grad și 9 grade Celsius.

Cerul va fi temporar noros, iar pe arii restrânse sunt prognozate precipitații mixte. La munte precipitațiile vor lua forma ninsorilor. Vântul va sufla slab și moderat, iar la munte, mai ales pe creste va avea intensificări.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Calendar ortodox 11 ianuarie 2020. Rugaciunea catre Sfantul Teodosie cel Mare. Este cruce cu negru pentru credinciosi

Vremea duminică, 12 ianuarie

Și duminică temperaturile se vor menține ridicate, anunță meteorologii. Astfel, maximele vor fi cuprinse între -1 și 9 grade Celsius iar minimele, în general, între -9 şi 1 grad. Cerul va fi temporar noros şi se va semnala ceaţă, izolat dimineaţa şi local noaptea, mai ales în regunile intracarpatice.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe crestele montane

Citeste si: Horoscop 11 ianuarie 2020. Zodia care primeste cea mai proasta veste

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.