Prognoza meteo aprilie 2022. Primăvara continuă să arate ca iarna! Cum va fi vremea în a doua lună a primăverii

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 02 dec 2022, 05:05

Prognoza meteo aprilie 2022. Primăvara continuă să arate ca iarna! Cum va fi vremea în a doua lună a primăverii

Sursa: PixaBay

Meteorologii Accuweather au transmis care este noua prognoză meteo. În aprilie, toată România, inclusiv Capitala, trebuie să se aștepte la ninsori și frig.

Anul acesta, primăvara a avut un debut destul de diferit. Dacă până acum, luna martie venea cu ghiocei, zambile, soare și o temperatură mai caldă și blândă, acum a venit cu ninsoare și cu temperaturi scăzute.

Prognoza meteo aprilie 2022. Cum va fi vremea în a doua lună de primăvară

Primăvara a venit, în sfârșit, în România, dar nu așa cum o aștepta toată lumea.

Ziua de ieri, 1 martie, a fost o zi în care a fost foarte frig și au fost ninsori moderate în majoritatea regiunilor țării, inclusiv în București.

Conform meteorologilor, la începutul și la jumătatea lunii aprilie încă vom avea parte de ninsoare. pe lângă asta, în aceeași perioadă, vom avea parte și de precipitații. Abia la finalul lunii aprilie putem spune că este posibil să avem parte de un început de primăvară, fiindcă temperaturile vor atinge valori normale pentru acea perioadă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Vin ninsorile în România! Se anunță cod galben de vreme rece și viscol la munte. Vremea se răcește și în Capitală

Mâine, 3 martie 2022, se va încălzi treptat în întreaga țară. Așadar, temperaturile vor atinge valori cuprinse între 8- 9 grade Celsius în Oltenia, Muntenia, Banat și Crișana. În restul regiunilor din țară vom avea parte de temperaturi cu valori cuprinse între 2- 5 grade Celsius. Ninsorile vor continua să apară și în cursul dimineții de joi în Moldova, Dobrogea și în zonele montane.

Citeste si: Horoscop zilnic marți, 1 martie 2022. Sfatul zilei: Nu trece cu vederea faptele grave. Leii trebuie să pună piciorul în prag

Vineri, 4 martie 2022, vom avea parte tot de temperaturi care cresc moderat. Așadar, în toate părțile țării, temperaturile vor atinge valori normale pentru aceaastă perioadă. În partea sudică și vestică, temperaturile pot ajunge până la 8- 9 grade Celsius, iar în restul României, temperatura maximă nu va urca peste șase grade Celsius. Pe timpul zilei, este posibil să plouă, iar în Banat este posibil să fie lapoviță izolat.