PROGNOZA METEO. Cer variabil, mai mult noros. Afla cum va fi vremea marti si miercuri!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 18:23

In zilele urmatoare, valorile termice se vor mentine in jurul celor normale pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult noros si vor fi ploi moderate cantitativ in regiunile vestice si nord-vestice.

Valorile termice se vor mentine in jurul celor normale pentru aceasta data. Pe parcursul zilei cerul va fi mai mult noros si vor fi ploi moderate cantitativ in regiunile vestice si nord-vestice si slabe pe arii mai restranse in celelalte regiuni.

Marti- Noaptea innorarile vor fi temporare si va mai ploua slab in nord si centru, iar spre dimineata in extremitatea vestica a tarii. In zonele joase, dimineata si noaptea, local va fi ceata posibil asociata cu burnita.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 22 de grade, iar cele minime intre 6 si 14 grade.

In Bucuresti, cerul va avea innorari mai ales in cursul zilei cand vor fi conditii de ploaie slaba. Dimineata si noaptea este posibil sa se formeze ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 17 grade, iar cea minima va fi de 10...12
grade, informeaza Mediafax.

Miercuri, cerul va avea innorari temporar accentuate si va ploua pe arii extinse in toata tara, ziua in jumatatea de vest, iar noaptea in cea de sud. Pe arii restranse cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va fi slab si moderat, cu intensificari izolate.

Temperatura aerului va marca o scadere in regiunile intracarpatice, astfel ca la nivelul intregii tari valorile maxime se vor incadra intre 13 si 23 de grade, iar minimele intre 6 si 15 grade.
Pe crestele montane vantul va sufla tare, iar spre sfarsitul intervalului este posibil ca ploile sa se transforme in lapovita si ninsoare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

 

Taguri: