Prognoza meteo. Cum va fi vremea de Ziua Îndrăgostiților 2023. Prognoza meteo pentru 14 februarie

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 30 oct 2023, 02:35

Vremea de Ziua Îndrăgostiților 2023 

Sursa: Pexels.com

De Ziua Îndrăgostiţilor 2023 vremea ar putea deveni mai caldă decât ar fi normal pentru data din calendar. Iată prognoza meteo ANM pentru 14 februarie 2023.

Vremea va fi frumoasă de Ziua Îndrăgostiţilor 2023, potrivit estimărilor făcute de meteorologi la acest moment. Astfel, temperaturile se vor afla în creștere și nu se vor înregistra cantități însemnate de precipitații. Cum va fi vremea pe 14 februarie 2023? 

Cum va fi vremea de Ziua Îndrăgostiților 2023, pe 14 februarie? 

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni, astfel că este cuprinsă și perioada 13.02.2023

– 20.02.2023. De Ziua Îndrăgostiţilor 2023, mai exact pe 14 februarie, meteorologii anunță că sunt șanse mari care temperaturile să fie în creștere. Mai exact, ANM anunță că temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru jumătatea lunii februarie, la nivelul întregii țări. Cât despre precipitații, în săptămâna 13-20 februarie 2023, meteorologii anunță cantități de precipitații care vor avea o tendință deficitară în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice.  

Astfel, nu sunt anunțate temperaturi scăzute sau vreme rea, ci din contră, ziua de 14 februarie 2023 ar putea aduce timp frumos la nivelul întregii țări. Datele oferite de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) vor fi actualizate în mod constant, acestea fiind doar estimări la acest moment.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Prognoza meteo februarie 2023: Vom avea sau nu zăpadă în a doua lună a anului?

Vremea de Ziua Îndrăgostiților 2023 în București

La București, vremea va fi în general frumoasă de Ziua Îndrăgostiților 2023. Conform datelor venite din partea meteorologilor AccuWeather, pe 14 februarie 2023 se anunță un cer predominant noros, însă vor mai fi și momente în care soarele își va face apariția.

Temperatura din timpul zilei se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar vântul va sufla slab și moderat.

În noaptea de Valentine's Day, cerul va fi acoperit de nori, însă nu vor fi condiții de precipitații. Cu toate acestea se va face mai frig, astfel că este anunțată o minimă de -5 grade la București. 

Vremea de Ziua Îndrăgostiților 2023 în Brașov

Cei care vor alege să își petreacă Ziua Îndrăgostiților 2023 la munte vor avea parte de o vreme destul de frumoasă. Deși pe timpul zilei vor mai fi nori la Brașov, nu sunt anunțate precipitații, iar maxima din termometre va urca până la 3 grade. Noaptea, cerul va fi mai mult noros, vântul va sufla slab și moderat, iar minima se va situa în jurul valorii de -7 grade. 

Vremea de Ziua Îndrăgostiților 2023 în Constanța 

Ziua de 14 februarie 2023 aduce o vreme frumoasă, cu soare și o atmosferă plăcută la Constanța. Temperatura maximă care se va înregistra la malul mării va fi de 5 grade, iar vântul va sufla slab. În noaptea de 14 spre 15 februarie 2023, cerul va fi acoperit de nori și se va înregistra o temperatură minimă de 0 grade. 

Citește și: Analiză The Guardian. Un important om de știință britanic avertizează că o catastrofă climatică globală! Încălzirea Pământului crește riscul de cutremure și tsunami-uri și agravează foametea