PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea joi si vineri

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:39

Joi, in Moldova, Dobrogea, Muntenia si Oltenia vremea se va mentine in general inchisa, local va fi ceata, izolat persistenta si, trecator, asociata cu burnita si ploi slabe.

In restul teritoriului cerul va fi doar temporar noros, dar se va semnala ceata in zonele joase, mai ales dimineata si noaptea.
Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 grade in depresiuni si 13 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa intre -4 grade si 6 grade, mai scazute in estul Transilvaniei spre -8 grade.

In Bucuresti
Vremea va fi in continuare in general inchisa, cu ceata dimineata si noaptea.
Trecator vor fi conditii de burnita. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade, iar cea minima va fi de 3...4 grade.

Vineri
Cerul va fi mai mult noros. In regiunile extracarpatice si centrale va fi ceata local, posibil persistenta si izolat se vor semnala burnite sau ploi slabe. In vestul teritoriului pe arii restranse va ploua slab, dupa-amiaza si noaptea.
Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 grade in Moldova si 12 grade in Banat, iar cele minime se vor situa intre -4 si 5 grade.

Sursa: Mediafax

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.