PROGNOZA METEO! Cum va fi VREMEA si ce temperaturi vor fi in tara, in Bucuresti si la munte

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:59

Vineri, vremea se va incalzi in toata tara, astfel incat temperaturile se vor incadra intre 13... 14 grade in nordul teritoriului si 20 de grade in sud-est. Pe parcursul zilei, cerul se va innora treptat incepand din vest, aria ploilor se va extinde cuprinzand majoritatea regiunilor, iar in zona munte cantitatile de apa vor depasi 15... 20 l/mp.

In Muntenia, Dobrogea si in sudul Moldovei innorarile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala pe arii restanse. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale, cu viteze mai mari in sudul Banatului, Dobrogea si in zona de munte. Minimele vor fi cuprinse intre 3 si 10 grade.

 

In BUCURESTI

Vineri vremea se va incalzi, iar cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza si seara, cand vor fi conditii slabe de ploaie slaba.

Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 19 grade, iar minima va fi de 7... 9 grade.

 

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

La MUNTE

Vremea se va incalzi.

In masivele vestice, cerul se va innora treptat pe parcursul zilei, iar aria ploilor se va extinde. Izolat, cantitatile de apa vor depasi 15... 20 l/mp. Vantul va avea intensificari locale, cu vitezele cele mai mari in zona inalta.

Sursa: Mediafax

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.