PROGNOZA METEO: Incep NINSORILE? Vezi cum va fi vremea joi si vineri

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:43

Joi, vremea va fi mai calda decat in mod normal, cu precadere in vest, la deal si la munte, in timp ce in restul teritoriului valorile termice se vor situa in general in limite apropiate de mediile climatologice specifice acestei perioade.

Cerul va fi variabil, dar in zonele joase, dimineata si noaptea se va semnala ceata, local in sud, est si centru si izolat in rest, precum si nori josi, ce vor persista pe tot parcursul intervalului in Oltenia, Transilvania si cea mai mare parte a Munteniei si Moldovei.

Ceata va fi asociata cu depunere de chiciura si trecator cu burnita sau fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -4 grade in Transilvania si 12 grade in dealurile Munteniei, iar cele minime se vor situa, in general, intre -12 si 0 grade.

La Bucuresti cerul va fi acoperit de nori josi, iar dimineata si noaptea va fi ceata, posibil asociata cu burnita. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 1 grad, iar cea minima va fi de -4...-2
grade.

Vineri, in tara, valorile termice se vor mentine mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada a anului, cu precadere in regiunile vestice, la deal si la munte. Cerul va fi variabil, exceptand zonele mai joase de relief, unde va fi nebulozitate joasa, local persistenta ziua in sud, est si centru, iar noaptea si in vest.

Tot in zonele joase, dimineata si in cursul noptii, pe arii restranse se va semnala ceata asociata cu chiciura si trecator, posibil, cu burnite sau fulguieli.
in a doua parte a intervalului, izolat in nord-vest vor fi precipitatii slabe mixte.

Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor avea valori de la -3 grade in Transilvania pana la 13 grade in dealurile Munteniei, iar cele minime se vor situa, in general, intre -10 si 0 grade.

Sursa: Mediafax.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.