PROGNOZA METEO: Indicele de confort termic va atinge din nou pragul cristic! Cum cum va fi VREMEA marti si miercuri

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:44

Instabilitatea atmosferica se va mentine si marti in vestul, nord-vestul, precum si in zona de munte unde vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, pe arii relativ extinse. Izolat cantitatile de apa vor depasi 25l/mp.

In rest, vremea va fi calduroasa, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 34 de grade, in timp minimele se vor situa intre 14 si 22 de grade. Indicele de confort termic va atinge din nou pragul critic de 80, in special in sudul tarii.

 

Bucuresti

Se vor semnala unele innorari mai ales in prima parte a zilei, cand vor fi conditii de averse, in rest cerul va fi variabil.

Temepratutura maxima poate atinge 32 de grade, iar cea minima se va situa intre 19 si 20 de grade.

 

Miercuri in sudul si estul tarii, vremea va ramane calduroasa, din nefericire indicele termic de temperatura-umezeala poate depasi pragul de 80. Pe parcursul zilei se vor semnala innorari temporare, averse si descarcari electrice, in special ziua in sud-vest, centru si nord-est, iar noaptea in regiunile sud-estice.

Temeperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 25 de grade, iar cele minime se vor situa intre 10 si 20 de grade, usor mai ridicate pe litoral.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

 

Sursa: Mediafax

 

 

Taguri: