PROGNOZA METEO: Innorarile vor mai persista! Ce temperaturi vor fi JOI si VINERI

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:02

Joi in regiunile intracarpatice, vremea se va raci iar temperaturile maxime se vor situa intre 5 si 12 grade, in timp ce in restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de cele considerate normale pentru aceasta perioada a anului, respectiv 9 si 16 grade.

In sudul si sud-vestul tarii cerul va deveni treptat variabil, cu toate ca in celelalte regiuni innorarile vor mai persista si va ploua pe arii extinse in jumatatea de nord si local in rest, in special ziua.

 

La munte se vor inregistra precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla sla si moderat, cu unele intensificari in sudul teritoriului si trecator in nord-vest, precum si la munte.

Minimele vor fi cuprinse intre -2 si 8 grade, iar in timpul noptii vor fi conditii de ceata in sud si sud-est.

 

BUCURESTI

Joi, cerul se va innora in speciala in prima parte a zilei  si trecator va mai ploua slab. Seara si noaptea cerul va deveni variabil. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe parcursul zilei. Temperatura maxima va fi de 12...

13 grade, iar minima de 2... 4 grade.

 

In TARA

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Vineri, cerul se va innora in timpul zilei si va ploua, in general slab cantitativ, pe arii extinse in vest, centru si nord in rest.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si in zona de munte.

 

Temperaturile vor fi in crestere fata de ziua precedenta in special in regiunile intracarpatice, fiind cuprinse intre 13... 14 grade in nordul teritoriului si 20 de grade in sud-est. Minimele se vor situa intre 4 si 10 grade, iar dimineata vor fi conditii de ceata in Lunca Dunarii.

 

Sursa: Mediafax

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.