Prognoza meteo luna martie. Cum va fi vremea de Mărțișor și de Babe

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 18 nov 2022, 04:10

Prognoza meteo luna martie. Cum va fi vremea de Mărțișor și de Babe

Sursa: PixaBay

În următoarele patru săptămâni vom avea parte de temperaturi plăcute, mai mari decât cele normale pentru această perioadă. Precipitații vor fi destul de rar în toată țara.

Prognoza meteo 21.02.2022 – 28.02.2022

Temperaturile vor fi mai mari decât cele normale pentru această săptămână în zonele extracarpatice. În rest, se vor situa la valori apropiate de cele normale pentru acest interval.

Precipitațiile vor fi scăzute în sudul țării, dar în rest vor fi normale pentru această săptămână. 

Prognoza meteo în săptămâna 28.02.2022 – 07.03.2022

Valorile termice  vor depăși temperaturile normale pentru această perioadă în zonele extracarpatice, în vestul și nord-vestul extrem al României. În general, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. 

Șansele să plouă vor fi scăzute în toate părțile țării, mai ales în cele sud-vestice.

Prognoza meteo în săptămâna 07.03.2022 – 14.03.2022

Temperaturile vor atinge valori mai înalte decât cele specifice acestui interval în estul țării, iar în rest vor se vor situa aproape de cele normale ale perioadei acesteia.

Citeste si: Prognoza meteo ANM vineri, 18 februarie 2022. Vremea se răcește semnificativ. Vânt puternic și precipitații în cea mai mare parte a țării

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Precipitațiile vor fi apropiate de valorile normale ale perioadei acesteia în toată țara, cu o ușoară scădere în centrul României.

Prognoza meteo în săptămâna 14.03.2022 – 21.03.2022

Temperaturile vor atinge valori normale pentru această săptămână, cu ușoare depășiri în estul țării.

Citeste si: Vin ninsorile în România! Se anunță cod galben de vreme rece și viscol la munte. Vremea se răcește și în Capitală

Cantitățile de ploaie vor fi apropiate de mediile normale pentru această perioadă în toată țara. 

Cum va fi vremea pe 19 februarie

Mâine, 19 februarie, temperaturile vor fi peste valorile normale pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi încadrate în intervalul de 8- 17 grade Celsius, iar cele minime în intervalul -3- 7 grade Celsius.

Vor fi ploi slabe pe alocuri în zona Carpaţilor Orientali şi Occidentali, iar noaptea în zona Carpaţilor Meridionali.

În București, vremea va fi în general plăcută şi va fi destul de cald pentru a doua jumătate a lunii februarie. Cerul va f înnorat noaptea și este posibil să plouă slab. Vântul va bate slab spre moderat. Temperaturile maxime vor ajunge până la 16 grade Celsius, iar temperaturile minime se vor încadra în intervalul de 2- 4 grade Celsius.