PROGNOZA METEO: ne asteapta doua zile de foc! Vezi cum va fi vremea joi si vineri

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:28

Joi, vremea se va mentine caniculara dupa-amiaza in cea mai mare parte a tarii, iar disconfortul termic va fi accentuat.

Cerul va fi variabil, iar in a doua parte a zilei si noaptea vor fi averse si descarcari electrice pe arii restranse in zona de munte si in Subcarpaţii Getici si cu totul izolat in rest.

Temperaturile maxime vor fi de la 28- 29 de grade in delta pana la 38- 39 de grade in Banat, Crisana si vestul Olteniei.

La Bucuresti, joi, vremea se va mentine caniculara dupa-amiaza, cand maxima termica va fi de 35- 36 de grade, iar indicele temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80.


in tara, vineri, vremea va fi in continuare caniculara, iar disconfortul termic va fi accentuat.

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza si la inceputul noptii, cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului pe arii restranse in regiunile sud-vestice si la munte.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.