PROGNOZA METEO: Ninge la munte! Afla cum va fi vremea in weekend

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:57

De sambata, vremea se va raci considerabil. In regiunile sudice cerul va fi variabil, dar cu innorari in restul teritoriului, mai persistente la munte. In majoritatea masivelor montane va ninge, adica in Maramures, Transilvania, Moldova si doar izolat in Crisana si Banat.

Vantul va avea intensificari in cea mai mare parte a tarii, cu putere mai mare la munte, unde pe poate depasi 70-80 km/h. Temperaturile maxime vor fi intre -3 si 7 grade, usor mai ridicate in Lunca Dunarii, iar cele minime intre -9 si -1 grad.

Sambata in Bucuresti cerul va fi variabil, iar vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare. Temperatura aerului va fi in scadere usoara, maxima intre 6 si 7 grade, iar minima intre -4 si -3 grade.


Duminica
vrea isi continua racirea. Cerul va fi mai mult noros. La munte si pe arii restranse  in nordul, centrul si vestul tari va ninge. In restul teritoriului doar izolat vor fi posibile fulguieli. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 5 grade, iar cele minime intre -12 si -3 grade, mai scazute in depresiuni.

Daca vrei sa mergi la MUNTE!

Sambata, vremea va incepe procesul de racire.
Va ninge in majoritatea masivelor mntane.
Duminica, vremea va continua sa se raceasca si va ninge local.

Sursa: mediafax.ro

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.