Prognoza meteo: nu am scapat de iarna, revin ninsorile! Uite cum va fi vremea in zilele urmatoare

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 01 feb 2018, 11:11

Meteorologii au publicat prognoza pentru urmatoarele 3 zile. Se anunta o racire generala in toata tara, iar ninsorile revin.

Joi, 1 februarie 2018

Vremea se va incalzi usor cu ploi slabe in vestul si nord-vestul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 3 si 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -7 si 4 grade. Noaptea si dimineata, in special in zonele joase de relief din sud si est, va fi ceata.

2 februarie 2018

Vreme calda, maxime intre 6 si 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 0 si 6 grade. Spre seara lapovita si ninsori la munte, ploaie si trecator lapovita in regiunile vestice, nordice si centrale si ploi in rest.

Vantul va avea intensificari in zona de munte, in nord-vestul, vestul si sud-estul teritoriului. Dimineata in exteriorul arcului carpatic vor fi conditii de ceata.

3 februarie 2018

Ploi si lapovita in sud si sud-est; la munte vor fi mai ales ninsori. Vant in zonele montane, in special pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 5 si 13 grade, iar cele minime intre -4 si 4 grade, usor mai ridicate pe litoral.

Potrivit meteorologilor, de duminica vremea se raceste in toata tara, procesul de racire continuand si saptamana care vine.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.