Prognoza meteo pentru ziua de duminică, 11 februarie 2024: Sunt așteptate temperaturi de peste 20 de grade Celsius

Autor: Bianca Vidoi

Sunt așteptate temperaturi de primăvară

Sursa: Unsplash

Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 11 februarie 2024.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie , duminică, 11 februarie 2024, valorile din termometre sunt cu mult peste valorile normale acestei perioade. Află cum va fi vremea în țară, zilnic, de la reprezentanții ANM.

Prognoza meteo pentru ziua de duminică, 11 februarie

Prognoza meteo ANM pentru ziua de duminică 11 februarie 2024, anunță o vreme deosebit de caldă, temperaturile maxime ce vor fi resimțite de către români fiind cuprinse între 13 și 21 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori de temperatură în partea de sud.

Deși temperaturile sunt mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului, ploile nu lipsesc din teritoriul României, iar acestea se vor fi slabe și pe arii restrânse. 

Vremea în București

Cerul va fi parțial înnorat în București, urmând ca soarele să își facă apariția în Capitală, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla cu 17 km/h dinspre SV.

Temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Vremea în Constanța

Vremea la malul mării va fi în general plăcută, cu un cer înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla cu putere, fiind anunțat un cod roșu de vânt, rafalele ajungând la 57 km/h.

Temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius. Sunt șanse scăzute de precipitații pe parcursul nopții.

Citește și: Se întorc ninsorile în România: Temperaturile vor ajunge aproape de pragul înghețului

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi înnorat, astfel soarele va răzbate dintre nori, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre SSV.

Temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius. Meteorologii au emis un avertisment de cod roșu de vânt puternic ce este valabil de sâmbătă, de la ora 18:00, până duminică, la ora 22:00. 

Vremea în Focșani

În Focșani, codul de vânt puternic le face problemele locuitorilor, cerul va fi în mare parte înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla cu o viteză de 39 km/h dinspre S.

Temperatura maximă a zilei va fi de 17 grade Celsius, iar cea minimă de 8 grade Celsius. Nu sunt așteptate precipitații în această zi. 

Vremea în Oradea

În Oradea, meteorologii au emis un cod roșu de vânt, cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar temperatura maximă va fi de 19 grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de până la 65 de km/h, iar temperatura minimă va fi de 9 grade Celsius.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi predominant înnorat, iar vântul va sufla variabil. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 18 grade Celsius, iar cea minimă de 9 grade Celsius.

Vremea în Craiova

În zona Olteniei, mai exact în Craiova, indicele UV va fi de 1 din 11. Vântul va sufla variabil dinspre SE, temperatura maximă va fi de 18 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 8 grade Celsius. Pe parcursul zilei, cerul o să fie înnorat, însă soarele își va face simțită prezența. 

Citește și: Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 9 februarie 2024: Vremea se răcește ușor și apar precipitațiile

Vremea în Cluj-Napoca

Și în Cluj, vremea va fi călduroasă, cu un cer noros, iar specialiștii au emis un cod roși de vânt puternic. Indicele UV va fi de 2 din 11, temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius, iar cea minimă de 4 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații., însă cerul o să fie înnorat atât pe parcursul zilei, cât și pe al nopții.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?