Prognoza meteo pentru ziua de joi, 25 ianuarie 2024: Precipitațiile se extind în majoritatea regiunilor din țară și se va instala poleiul

Autor: Cristina Mocanu

Află cum va fi vremea joi, 25 ianuarie 2024.

Sursa: pexels.com

Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 25 ianuarie 2024.

Joi, 25 ianuarie 2024, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie vremea va fi instabilă cu șanse de precipitații sub formă de ninsori. Află cum va fi vremea în țară, zilnic de la reprezentanții ANM.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 25 ianuarie 2024, în țară

ANM anunță pentru ziua de joi, 25 ianuarie 2024, că precipitațiile se extind în majoritatea regiunilor din țară.

Precipitațiile vor fi mixte, iar la munte vor predomina ninsorile și se va depune un nou strat de zăpadă. Izolat, în zona Moldovei, în Bărăgan și în partea de vest a Dobrogei vor fi depuneri de polei.  Vântul va sufla cu viteză, în unele zone putând să atingă și 50 de km/h, iar la altitudini mari va depăși 90 de km/h. Temperaturile maxime se vor situa între 4 și 10 grade Celsius, iar cele minime între -3 și 4 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM joi, 25 ianuarie 2024. Vremea în București

În Capitală cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla cu 25 km/h. Temperatura maximă va fi de 6 grade Celsius, iar cea minimă de 0 grade Celsius. Nu sunt șanse să apară precipitații, dar cerul va continua să fie înnorat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Prognoza meteo ANM joi, 25 ianuarie 2024. Vremea în Constanța

În Constanța vremea va fi rece, iar va fi înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius, iar cea minimă de 2 grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă precipitații.

Citește și: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 24 ianuarie 2024: Vremea se va menține rece și apar condiții de precipitații sub formă de ninsoare în anumite zone din țară

Prognoza meteo ANM joi, 25 ianuarie 2024. Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 2 grade Celsius, iar cea minimă de- 5 grade Celsius. Pe timpul nopții sunt șanse să cadă precipitații sub formă de ninsoare.

Prognoza meteo ANM joi, 25 ianuarie 2024. Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi în mare parte înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Temperatura maximă va fi de 4 grade Celsius, iar cea minimă de- 4 grade Celsius. Pe timpul nopții sunt șanse reduse să cadă precipitații.

Prognoza meteo ANM joi, 25 ianuarie 2024. Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar temperatura maximă va fi de 1 grad Celsius.

Vântul va sufla puternic cu o viteză de până la 25 de km/h, iar temperatura minimă va fi de – 1 grad Celsius. În prima parte a zilei sunt șanse să ningă ușor.

Prognoza meteo ANM joi, 25 ianuarie 2024. Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi în mare parte înnorat, iar vântul va sufla cu 10 km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 2 grade Celsius, iar cea minimă de- 4 grade Celsius. Este posibil ca pe timpul nopții să ningă în averse.

Citește și: Valul de ger extrem lovește România. Cum va fi vremea și cât vor arăta termometrele în această săptămână

Prognoza meteo ANM joi, 25 ianuarie 2024. Vremea în Craiova

Cerul va fi înnorat, vremea va fi rece, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Vântul va sufla cu o viteză de până la 15 km/h, temperatura maximă va fi de 1 grad Celsius, iar cea minimă va fi de -5 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM joi, 25 ianuarie 2024. Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi rece, cu un cer parțial înnorat și cu șanse reduse de precipitații, iar vântul va sufla cu variabil. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 2 grade Celsius, iar cea minimă de- 4 grade Celsius.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?