Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 14 februarie 2024: Va mai ploua local, iar la munte este posibil să ningă

Autor: Cristina Mocanu

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 14 februarie 2024

Sursa: pexels.com

Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 14 februarie 2024.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, miercuri, 14 februarie 2024, vremea se menține răcoroasă și apar ploile în anumite regiuni ale țării, iar la munte va ninge. Află cum va fi vremea în țară, zilnic, de la reprezentanții ANM.

Prognoza meteo anunțată de ANM pentru ziua de miercuri

Prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 14 februarie 2024, vremea se va menține rece și va ploua în zona Moldovei și în Transilvania.

La munte este posibil să apară precipitații sub formă de ninsoare existând posibilitatea să se depună un nou strat de zăpadă. Vântul va sufla cu putere mai ales la altitudini mai marei de 1400 de metri.

Temperaturile maxime nu vor depăși pragul de 13 grade Celsius, iar cele minime se vor încadra între – 8 și 5 grade Celsius.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Vremea în București

Cerul va fi înnorat în București, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NNE. Temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius, iar cea minimă de 2 grade Celsius. În prima parte a zilei va ploua în averse.

Vremea în Constanța

Vremea la malul mării va fi închisă, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla cu 25 de km/h.

Temperatura maximă va fi de 19 grade Celsius, iar cea minimă de 4 grade Celsius. În prima parte a zilei va ploua în averse.

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi noros, cu șanse de precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NV. Temperatura maximă va fi de 5 grade Celsius, iar cea minimă de- 2 grade Celsius.

Citește și: Prognoza meteo pentru ziua de marți, 13 februarie 2024: ANM anunță ploi în majoritatea regiunilor din țară

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi în mare parte înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla cu o viteză de 40 de km/h dinspre NNV. Temperatura maximă a zilei va fi de 8 grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius.

Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de până la 25 de km/h, iar temperatura minimă va fi de 0 grade Celsius.

Citește și: Se întorc ninsorile în România: Temperaturile vor ajunge aproape de pragul înghețului

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi parțial înnorat, iar vântul va sufla cu 30 de km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 5 grade Celsius, iar cea minimă de 2 grade Celsius. În prima parte a zilei va ploua în averse.

Vremea în Craiova

În zona Olteniei, mai exact în Craiova, indicele UV va fi de 2 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h dinspre VNV, temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 0 grade Celsius. Nu vor cădea precipitații, iar cerul va fi mai mult noros.

Vremea în Cluj-Napoca

Și în Cluj, vremea va fi răcoroasă, cu un cer mai mult noros, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 2 din 11, temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius, iar cea minimă de – 2 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.