Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 ianuarie 2024: Vremea va fi instabilă, iar în unele zone se va depune poleiul

Autor: Cristina Mocanu

Vremea va fi instabilă cu șanse de precipitații sub formă de lapoviță și ninsori

Sursa: pexels.com

Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 ianuarie 2024.

Joi, 25 ianuarie 2024, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vremea va fi instabilă cu șanse de precipitații sub formă de lapoviță și ninsori, dar sunt șanse să se depună poleiul, iar pe alocuri să apară ceața. Află cum va fi vremea în țară, zilnic de la reprezentanții ANM.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de sâmbătă, 27 ianuarie 2024, în țară

ANM anunță pentru ziua de sâmbătă, 27 ianuarie 2024, vremea va fi  închisă, iar precipitații vor fi în nord, centru est și pe arii restrânse în celelalte regiuni.

La munte va ninge, iar în restul teritoriilor vor domina precipitațiile mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. Cantitățile de apă vor fi pe alocuri mai însemnate și pe suprafețe mici vor exista depuneri de polei și condiții de ceață. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 10 grade Celsius, iar cele minime între -4 și 2 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 27 ianuarie 2024. Vremea în București

În București cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Temperatura maximă va fi de 6 grade Celsius, iar cea minimă de- 4 grade Celsius. În prima parte a zilei sunt șanse să cadă precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 27 ianuarie 2024. Vremea în Constanța

În Constanța vremea va fi rece, iar cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 4 grade Celsius, iar cea minimă de- 1 grad Celsius. Nu sunt șanse să apară precipitațiile.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 27 ianuarie 2024. Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla cu 15 de km/h. Temperatura maximă va fi de 1 grad Celsius, iar cea minimă de – 3 grade Celsius. Pe parcursul întregii zile va ninge și se va depune un strat nou de zăpadă, de aproximativ 3-7 cm.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 27 ianuarie 2024. Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi în mare parte înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 4 grade Celsius, iar cea minimă de 0 grade Celsius. Spre seară sunt șanse să apară ploile.

Citește și: ANM a emis o atenționare cod galben de vânt puternic: Furtuna Isha ajunge în România. Pe Valea Prahovei au fost oprite instalațiile de transport pe cablu

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 27 ianuarie 2024. Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar temperatura maximă va fi de 6 grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de până la 30 de km/h, iar temperatura minimă va fi de 1 grad Celsius.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 27 ianuarie 2024. Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi în mare parte înnorat, iar vântul va sufla cu 25 de km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 3 grade Celsius, iar cea minimă de- 3 grade Celsius. În prima parte a zilei va fi lapoviță și ninsoare, iar spre seară aceasta se va transforma în ninsoare și se va depune un strat de zăpadă de 2-3 cm.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 27 ianuarie 2024. Vremea în Craiova

Cerul va fi înnorat, iar în prima parte a zilei va cădea lapoviță și ninsoare, indicele UV va fi de 1 din 11. Vântul va sufla cu o viteză de până la 25 de km/h, temperatura maximă va fi de 3 grade Celsius, iar cea minimă va fi de -3 grade Celsius. Pe timpul nopții va ninge și se va așterne un strat de zăpadă de 2 cm.

Citește și: Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni: Vremea va intra într-un proces de încălzire în perioada 22 ianuarie- 4 februarie 2024

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 27 ianuarie 2024. Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi rece, cu un cer înnorat, iar vântul va sufla cu 30 de km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 2 grade Celsius, iar cea minimă de- 1 grad Celsius. Va ninge pe tot parcursul zilei și se va depune un strat de zăpadă de până la 3 sau 4 cm.