Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 3 februarie 2024: Temperaturile minime din România nu vor mai fi negative

Autor: Bianca Vidoi

Cum o să arate prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 3 februarie 2024

Sursa: Unsplash

Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 3 februarie 2024. Iată cum va fi vremea!

Sâmbătă, 3 februarie 2024, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, valorile termice sunt în creștere, fiind mai mari față de cele obișnuite pentru această perioadă a anului. Află cum va fi vremea în țară, zilnic de la reprezentanții ANM.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de sâmbătă, 3 februarie 2024, în țară

La data de 3 februarie 2024, valorile termice ce sunt resimțite de către români vor crește ușor, fiind mai ridicate față de cele normale pentru această perioadă, urmând ca și temperaturile înregistrate pe parcursul nopții să devină pozitive în cele mai multe

zone din România. Termometrele vor arăta temperaturi maxime ce se vor încadra între 3 și 15 grade Celsius, în timp ce pe parcursul nopții se vor înregistra valori între -5 și 5 grade. Cerul urmează să fie variabil, fiind înnorări pe arii restrânse, cu precipitații ce se vor observa sub formă de averse, ziua în regiunile nordice, iar seara și noaptea în vest, nord-vest și centru.  

Vremea în București

Soarele o să iasă din nori pentru bucureșteni la data de 3 februarie 2024, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre V. Temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar cea minimă de 0 grade Celsius. Noaptea cerul o să fie parțial spre predominant noros, însă nu sunt așteptate averse.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Va ninge în februarie 2024? Anunțul făcut de meteorologi

Vremea în Constanța

Cerul din Constanța va fi înnorat accentuat, soarele nefiind prezent în această zi de sâmbătă, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla cu putere cu până la 22 km/h. Temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius.

Nu există șanse ca pe parcursul zilei sau al nopții să apară precipitații.

Vremea în Brașov

În Brașov, norii o să fie joși, iar pe parcursul zilei nu sunt așteptate precipitații, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre V. Temperatura maximă va fi de 3 grade Celsius, iar cea minimă de 1 grad Celsius. Cerul o să fie înnorat în această seară, iar meteorologii se așteaptă ca în această seară să existe precipitații sau burniță ocazională.

Vremea în Focșani

De un cer înnorat au parte și locuitorii din Focșani, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre V. Temperatura maximă a zilei va fi de 7 grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius. Atât pe parcursul nopții, cât și pe parcursul zilei, cerul o să fie predominant noros, însă precipitațiile nu își vor face apariția sâmbătă.

Vremea în Oradea

Cerul va fi acoperit de nori și în Oradea, vântul va sufla cu o putere de până la 19 de km/h, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 7 grade, iar cea minimă de 4 grade Celsius. Nu sunt așteptate averse nici pe parcursul zilei, dar nici pe parcursul nopții, chiar dacă cerul o să fie majoritar înnorat.

Vremea în Iași

în Iași, cerul va fi înnorat, vremea va fi rece, iar vântul va sufla cu 9 de km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius, iar cea minimă de 4 grade Celsius. Cerul o să se însenineze pe parcursul nopții. 

Citește și: Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni: Vremea va intra într-un proces de încălzire în perioada 22 ianuarie- 4 februarie 2024

Vremea în Craiova

Cerul va fi predominant însorit în Craiova, iar pe parcursul nopții, acesta va fi și mai lipsit de nori, indicele UV va fi de 2 din 11. Vântul va sufla variabil dinspre V, temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 3 grade Celsius. Nu sunt așteptate precipitații.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, cerul o să fie înnorat, pe parcursul zilei fiind așteptate ninsori slabe, iar vântul va sufla variabil dinspre ESE. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 5 grade Celsius, iar cea minimă de 2 grade Celsius. Sunt așteptate precipitații în noaptea de sâmbătă, însă acestea vor fi slabe și restrânse.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?