Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 19 ianuarie 2024: Vremea se răcește și apar ninsorile viscolite

Autor: Cristina Mocanu

Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 19 ianuarie 2024.

Vineri, 19 ianuarie 2024, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie vremea va fi instabilă cu șanse de precipitații sub formă de ploaie și chiciură. Află cum va fi vremea, în fiecare zi, în țară.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 19 ianuarie 2024, în țară

ANM anunță pentru ziua de vineri, 19 ianuarie 2024, vreme instabilă, cu șanse de precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare în majoritatea regiunilor.

Vântul va sufla cu putere, mai ales pe crestele munților, unde poate atinge o viteză de până la 50 de km/h. Spre seară se va depune un strat consistent de zăpadă,  la munte, iar în zonele joase stratul de zăpadă va atinge 3-4 cm mai ales în noaptea de vineri spre sâmbătă când va ninge viscolit. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 16 grade Celsius, iar cele minime între – 7 și 2 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 19 ianuarie 2024. Vremea în București

În Capitală cerul va fi mai mult înnorat, cu șanse minime de precipitații ziua, vântul va sufla cu 15 km/h, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius, iar cea minimă de- 1 grad Celsius. Pe timpul nopții apar precipitațiile sub formă de lapoviță și ninsoare, iar spre dimineață apar ninsorile când se va depune un start de 3-4 cm.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Avertizări meteo pentru ziua de joi: Cod galben de ploi, vânt și ceață în mai multe județe din România

Prognoza meteo ANM vineri, 19 ianuarie 2024. Vremea în Constanța

În Constanța vremea va fi rece, iar cerul va fi înnorat, fără șanse de precipitații ziua. Vântul va sufla cu 15 km/h dinspre VSV, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 1 grad Celsius.  Pe timpul nopții apar precipitațiile sub formă de lapoviță și ninsoare, iar vântul se va înteți și va sufla cu 25 de km/h.

Prognoza meteo ANM vineri, 19 ianuarie 2024. Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi înnorat și apar ploile, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius, iar cea minimă de- 4 grade Celsius. Pe timpul nopții va începe să ningă, iar spre dimineață se va depune un strat de zăpadă de 3-4 cm.

Prognoza meteo ANM joi, 18 ianuarie 2024. Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi în mare parte înnorat, iar indicele UV de 1 din 11. Vântul va sufla cu 25 de km/h dinspre nord, temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar cea minimă de -1 grad Celsius. Spre seară va ploua în averse.

Prognoza meteo ANM vineri, 19 ianuarie 2024. Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi înnorat și va ploua în averse, indicele UV va fi de 1 din 11, iar temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius. Vântul va sufla puternic cu o viteză de până la 30 de km/h, iar temperatura minimă va fi de – 3 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 19 ianuarie 2024. Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi în mare parte înnorat, iar vântul va sufla cu 25 de km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 6 grade Celsius, iar cea minimă de- 3 grade Celsius. În partea a doua a zilei apar precipitațiile sub formă de lapoviță și ninsoare, iar pe timpul nopții aceasta se va transforma în ninsoare, iar spre dimineață se va depune un strat consistent de zăpadă.

Prognoza meteo ANM vineri, 19 ianuarie 2024. Vremea în Craiova

Cerul va fi parțial înnorat, vremea va fi rece, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Vântul va sufla cu o viteză de 15 de km/h, temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 0 grade Celsius. Atenție însă, în prima parte a zilei vor fi precipitații sub formă de ploaie și chiciură.

Citește și: Prognoza meteo pentru ziua de joi, 18 ianuarie 2024: ANM anunță precipitații sub formă de ploaie și chiciură în anumite localități

Prognoza meteo ANM vineri, 19 ianuarie 2024. Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi rece, cu un cer parțial înnorat și cu șanse de precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, iar vântul va sufla cu 25 km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 5 grade Celsius, iar cea minimă de- 4 grade Celsius.