Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 23 februarie 2024: ANM anunță temperaturi de până la 20 de grade

Autor: Cristina Mocanu

Potrivit ANM, vremea se încălzește treptat

Sursa: pexels.com

Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 23 februarie 2024.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vineri, 23 februarie 2024, vremea se încălzește în majoritatea regiunilor din țară, în unele zone temperaturile putând să atingă 20 de grade Celsius. Află cum va fi vremea în țară, zilnic, de la reprezentanții ANM.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 23 februarie 2024

Cerul va fi noros în mai multe regiuni ale țării, dar vremea se încălzește treptat.

Vântul va sufla cu putere în zonele montane, iar in restul zonelor va sufla slab spre moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 19 grade Celsius, iar cele minime între -3 și 8 grade Celsius.

Vremea în București

În București cerul va fi parțial înnorat în prima parte a zilei, indicele UV va fi de 3 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre VSV.

Temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius. Nu sunt condiții de precipitații.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Vremea în Constanța

Vremea la malul mării se încălzește ușor, cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 3 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h.

Temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius, iar cea minimă de 8 grade Celsius. Sunt șanse scăzute de precipitații

Citește și: Prognoza meteo pentru ziua de joi, 22 februarie 2024: Vremea se va încălzi ușor și vor fi șanse reduse de precipitații

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre SSE.

Temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius, iar cea minimă de 2 grade Celsius. Pe timpul nopții, dar și a zilei sunt șanse reduse de precipitații.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 25 de km/h dinspre S. Temperatura maximă a zilei va fi de 18 grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius.

Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult noros, indicele UV va fi de 1 din 11, iar temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de până la 30 de km/h, iar temperatura minimă va fi de 11 grade Celsius.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi parțial înnorat, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 15 km/h dinspre SSE.

Indicele UV va fi de 2 din 11, temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius. Sunt șanse reduse de precipitații.

Citește și: ANM a emis prognoza meteo pentru luna martie 2024: Ce se întâmplă cu vremea în prima lună de primăvară

Vremea în Craiova

În Craiova, indicele UV va fi de 2 din 11. Vântul va sufla variabil dinspre ESE, temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 5 grade Celsius. Nu vor cădea precipitații, iar cerul va fi mai mult noros.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca, vremea se va încălzi ușor, cu un cer mai mult înnorat, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius. Sunt șanse reduse de precipitații.