PROGNOZA METEO: Ploile se intorc! Vezi cat va ploua si ce temperaturi se vor inregistra joi si vineri

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:13

Joi, vremea va fi apropiata de regimul termic normal, dar va deveni treptat instabila. In jumatatea de est a tarii si la munte vor fi innorari temporar accentuate si pe arii relativ extinse, mai ales dupa-amiaza si noaptea, se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Izolat cantitatile de apa vor depasi 35 l/mp si vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploile vor fi izolate.

 

Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 32 de grade, iar cele minime intre 11 si 19 grade, usor mai ridicate pe litoral si in delta.

 

La Bucuresti vremea va deveni instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari spre seara si noaptea cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Temperatura maxima va fi de 28...29 de grade, iar cea minima de 16...18

grade.

 

Vineri vremea va fi in general instabila. Mai ales in cursul zilei, cerul va prezenta innorari temporar accentuate si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, in zonele de deal si de munte, in regiunile sud-vestice, nord-estice si local in rest.

 

Izolat cantitatile de apa vor depasi 35 l/mp si vor fi conditii de grindina.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 31 de grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre 12 si 21 de grade.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.