PROGNOZA METEO: Precipitatii in general slabe MARTI si MIERCURI! Afla ce temperaturi vor fi

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:23

Marti, vremea va fi predominat frumoasa. In sud-vest, sudul si estul tarii, pe arii restranse se vor semnala precipitatii in general slabe, sub forma de ninsoare, local si in zona de munte si cu totul izolat in rest, informeaza Administratia Nationala De meteorologie, potrivit Mediafax.

Vantul va sufla slab si moderat, in timp ce temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -6 si 5 grade, usor mai ridicate pe litoral. Minimele se vor sita intre -10 si 2 grade, mai coborate in estul Transilvaniei pana la -13 grade. In zonele joase vor fi conditii de ceata si chiciura.

 

In Bucuresti vremea va fi inchisa si trecator va fulgui. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 1 grad, iar minima va fi de -4; -3 grade Celsius.

 

MIERCURI

Vremea se va raci, devenind geroasa, noaptea, in centru si nord-est. In sud-vestul si sudul tarii  vor fi inregistrate precipitatii predominant sub forma de ninsoare. Noaptea temporar va ninge in Muntenia, Dobrogea, local in Moldova si izolat in celelalte regiuni.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -10 si

2 grade, usor mai ridicate pe litoral, in timp ce minimele se vor situa intre -14 si 0 grade, mai coborate pana in jur de -20 Celsius in estul Transilvaniei. 

 

Sursa: Mediafax

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.