PROGNOZA METEO: Scapam de ploi in weekend? Vezi cum va fi vremea sambata si duminica

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:24

Sambata, vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi, cu precadere in regiunile vestice.

Cerul va fi variabil si doar izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurta durata, indeosebi la munte, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta si in sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 31 de grade, iar cele minime intre 11 si 21 de grade, usor mai scazute in depresiuni. Spre dimineata, izolat vor fi conditii de ceata.



LA BUCURESTI

Vremea va fi frumoasa, cu cer mai mult senin si vant slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar cea minima va fi de 13...15 grade.

LA MUNTE

Vremea va fi in general frumoasa si in incalzire. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in a doua parte a zilei, cand izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurta durata, in special in Carpatii Meridionali.
Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste, cu precadere in Muntii Banatului si grupele vestice ale Carpatilor Meridionali.

LA MARE

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 27 de grade, iar cele minime intre 18 si 20 de grade.
Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 21 si 23 de grade.

DUMINICA

Vremea va continua sa se incalzeasca, devenind calduroasa in majoritatea zonelor, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra intre 27 si 33 de grade, cu cele mai ridicate valori in Campia de Vest. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara indeosebi in zona montana, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice.
Vantul va sufla slab si moderat. Minimele termice vor fi cuprinse intre 10 grade in depresiuni si 22 de grade in delta.

LA MUNTE

Vremea va fi predominant frumoasa, iar temperaturile vor continua sa creasca. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara cand pe arii restranse vor fi averse, in general slabe cantitativ si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.


LA MARE

Vremea va fi predominant  frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 28 de grade, iar cele minime intre 19 si 21 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 22 si 23 de grade.

Sursa: Mediafax.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.