PROGNOZA METEO: se anunta canicula si averse de ploaie. Vezi cum va fi vremea maine

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:16

Vineri, vremea va fi calduroasa in majoritatea zonelor, caniculara in estul si sud-estul tarii, unde disconfortul termic se va mentine accentuat, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in jumatatea de vest si la munte, unde local, mai ales in cursul zilei, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului.

 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 39 de grade. La Bucuresti, vremea se va mentine caniculara, disconfortul termic va fi accentuat, iar maxima termica va fi de 37- 38 de grade.

 

La munte, vremea va fi calduroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si mai ales in cursul zilei, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului in Carpatii Occidentali si vestul Carpatilor Meridionali si pe arii mai restrânse in restul zonelor montane. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

La mare vremea va fi calduroasa. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari, ziua. 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 31 si 33 de grade. Temperatura apei marii va fi de 26- 27 de grade.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.