PROGNOZA METEO: se anunta ploi si grindina! Afla cum va fi vremea in weekend

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:08

Sambata incepe cu vreme calda, cu cer variabil in cursul zilei si doar izolat vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice, mai ales in sudul tarii si la munte.

In cursul noptii innorările se vor accentua treptat in vestul, centrul si nordul teritoriului si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului in Maramures, nordul Crisanei, al Transilvaniei si al Moldovei si pe arii restranse in restul teritoriului, mai ales la deal si munte.

 

Vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 32 de grade, iar cele minime se vor situa între 8 si 17 grade, mai ridicate pe litoral spre 20 de grade.

 

Duminica, vremea va fi în general instabila si se va raci accentuat. Cerul va prezenta innorari accentuate si se vor semnala averse si descarcari electrice in cea mai mare parte a tarii, exceptand sud-estul, unde astfel de fenomene vor fi pe arii restranse.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

 

Vor fi conditii de grindina si izolat, mai ales

in zona de munte, cantitatile de apa vor fi insemnate. Vantul va prezenta intensificari temporare in regiunile estice si sud-estice, iar in timpul ploilor si in restul teritoriului.

 

Temperaturile maxime se vor incadra de la 11 grade in nordul tarii pana la 27 de grade in sud-est. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade.

Sursa: Mediafax.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.