PROGNOZA METEO: Se anunta vreme deosebit de rece! Vezi ce temperaturi se vor inregistra joi si vineri

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:33

Joi, vremea va fi mai rece decat ar fi normal pentru aceasta data in nord-vest si centru, anunta Administratia Nationala de Meteorolgie.

In tara vremea se va mentine mai rece decat ar fi normal pentru aceasta perioada, in timp ce in restul teritoriului regimul termic va fi apropiat de mediile multianuale ale perioadei. In estul si sud-estul tarii, cerul va fi mai mult noros, iar in prima parte a zilei va mai ninge slab, local in Dobrogea, pe arii restranse in jumatatea estica a Munteniei si izolat in Moldova si zona de munte.



In restul intervalului, in aceste regiuni se vor mai semnala trecator si pe spatii restranse precipitatii slabe, mai ales sub forma de ninsoare, cu precadere in Dobrogea.  in celelalte zone cerul va fi variabil, dar in zonele joase, indeosebi din centru, nord-vest, dimineata si noaptea se va semnala ceata, izolat persistenta si asociata cu chiciura si fulguieli.

Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari in prima parte a zilei, in Moldova si Dobrogea, dar mai ales in Carpatii Meridionali si de Curbura, unde pe creste, vantul va sufla tare, cu peste 80-90 km/h, spulberand zapada
deja pusa. Temperaturile maxime, in crestere usoara fata de ziua precedenta, vor fi cuprinse intre -4 grade in estul Transilvaniei si 7 grade in Oltenia, iar cele minime se vor incadra intre -12 si -1 grad.

In Bucuresti vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros, iar la inceputul zilei vor fi conditii de fulguiala. Vantul va sufla slab pana la moderat.
Temperatura maxima va fi de 2...3 grade, iar cea minima de -4...-2 grade.

Vineri, valorile termice se vor situa in general in limite apropiate de normalul perioadei, mai ales la deal si la munte, unde acestea vor mai creste usor fata de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in estul si sud-estul tarii, insa doar pe arii restranse in Dobrogea si estul Munteniei si izolat in Moldova, in cursul zilei, vor mai fi precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare.


Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief se va semnala ceata, local in jumatatea de vest si pe spatii mai restranse in rest, izolat persistenta pe tot parcursul intervalului in Transilvania si asociata cu chiciura si fulguieli trecatoare.

Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -5 grade in Transilvania si 7 grade in Oltenia, iar cele minime se vor incadra intre -8 si 1 grad, mai coborate in depresiuni, spre -13 grade.


Sursa: Mediafax.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.