PROGNOZA METEO: Se incalzeste? Vezi cum va fi vremea marti si miercuri

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:51

Cerul va fi variabil marti, cu innorari temporare in vestul si sud-vestul tarii, unde trecator va ploua slab.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in Banat si in zona montana. Temperaturile maxime, in crestere usoara fata de intervalul precedent indeosebi in regiunile vestice, vor fi cuprinse, in general, intre -1 grade si 9 grade.

Temperaturile minime se vor situa intre -7 si 3 grade, mai coborate in estul Transilvaniei, spre -12 grade, dar si mai ridicate in Dealurile Vestice pana la 5..6 grade.

Dimineata si noaptea, pe arii restranse in zonele joase, mai ales din sudul si estul tarii, va fi ceata, posibil asociata cu fulguieli.


In Bucuresti cerul va fi temporar noros marti, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 6 grade, iar cea minima va fi de -1... 1 grad. Vor fi conditii de ceata, mai ales dimineata.

Miercuri, in tara, vremea va deveni calda pentru aceasta perioada a anului in majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 10 grade, iar cele minime se vor situa intre -6 si 6 grade.


Cerul va fi partial noros in nord-vestul si centrul teritoriului si mai mult noros in rest. Vor fi precipitatii, predominant ploi, ziua in Oltenia si Banat, iar spre seara si noaptea in regiunile vestice si sudice si pe arii mai restranse in rest.

In zona de munte vor fi mai ales lapovite si ninsori. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, dar si in Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea si sudul Transilvaniei.


In zonele joase, cu precadere din est si centru, vor fi conditii de ceata, asociata cu burnite sau fulguieli.

Sursa: Mediafax

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.