PROGNOZA METEO: Se intorc PLOILE! Vezi cum va fi vremea marti si miercuri

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:29

Marti, vremea va fi In general instabila.

In regiunile sud-vestice, sudice, estice, precum si in zona de munte, mai ales dupa-amiaza si noaptea, vor fi intervale cu Innorari accentuate, averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat, cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp si vor fi conditii de grindina.

In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar aversele se vor semnala pe spatii mici.  Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru a doua decada a lunii iulie, astfel ca cele maxime vor fi cuprinse Intre 25 de grade In depresiuni si 32 de grade In regiunile vestice,

iar cele minime Intre 10 si 22 de grade.

IN BUCURESTI:

Vremea va deveni instabila. Cerul va fi variabil, cu unele innorari In a doua parte a zilei si noaptea cand, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 29...30 de grade, iar cea minima se va situa In jurul valorii de 18 grade.

MIERCURI

Vremea se mentine in general instabila.
Ziua, cerul va prezenta Innorari temporar accentuate si se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice, In zonele de deal si de munte, local in sudul, centrul tarii si pe arii mai restranse In celelalte regiuni.

Noaptea, astfel de fenomene se vor semnala in jumatatea de est a teritoriului si izolat in rest. Cantitatile de apa, izolat, vor fi Insemnate si vor fi conditii de grindina.

Vantul va avea intensificari in est si la munte, dar trecator si in restul tarii, In timpul ploilor.
Valorile termice raman apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, cu maxime cuprinse intre 24 de grade in depresiuni si 32 de grade In vest. Temperaturile minime se vor situa intre 11 si 22 de grade.

Sursa: Mediafax.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri: